Rummuntekokurssi
tulossa keväällä 2024!
Ilmoitan mahdollisimman pian kurssiajan.

Haluaisitko tehdä itsellesi oman shamaanirummun?

Tule mukaan rummuntekokurssille Enkelikartanoon Kirkkonummelle

Kurssilla tehdään oman rumpu ja rumpukapula. Rumpu tehdään valmiina olevista materiaaleista eli rummun kehästä ja kalvosta. Tällä kurssilla luomme talvisen teeman mukaisesti kauniita ja puhtaita rumpuja vaaleaksi värjätyistä rummun kehistä ja luonnon nahan värisistä kalvoista, eli emme siis värjää niitä. Rumpukapulaa varten tarvitset itsellesi noin 35-40 cm pitkän puukapulan ja voit ottaa mukaasi, vaikka vanhan T-paitasi tai muun puuvillaisen vaatekappaleen kapulan lyömäosan valmistusta varten. Kurssilla opetellaan lisäksi rummun huoltamista ja harjoitellaan rummuttamisen alkeita.

Monissa maailman eri alkuperäiskansojen kulttuureissa talvikautta pidetään voimakkaana uudistumisen, puhdistumisen ja uudestisyntymisen aikana, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sisäiseen kasvuun ja muutokseen. Kun luonto vetäytyy lepotilaan, talvi kehottaa sinua pysähtymään, ottamaan tietoisen askeleen taaksepäin ja arvioimaan omaa henkistä matkaasi kuuntelemalla sisäistä viisauttasi. Talven aikana on ihanteellista edistää omaa henkistä kasvua sukeltamalla omaan sisimpään arvioimaan uudelleen elämän alueita, jotka eivät enää palvele sinua ja etsimään niitä asioita jotka parhaiten auttavat sinua etenemään polullasi.

Näitä teemoja, ajatuksia ja energioita tutkiskelemme ja käsittelemme samalla, kun luomme kurssin aikana ainutlaatuisia talvirumpuja.

Kurssin hinta on 260 € (sis. alv), johon kuuluu opetus ja rummun tekoon tarvittavat materiaalit.
Varausmaksu 90€ laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Rummuntekokurssin ohjaa Mika Irla.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mika.irla@gmail.com.

Tarkemmat tiedot kurssille saapumisesta ja osallistumis maksutiedot saat ilmoittautumisesi jälkeen.

Tervetuloa mukaan rummutuksen sykkeeseen.


Mika ”Great white Grizzly”

mika.irla@gmail.com


Hei,

Minä olen Mika Irla, helsinkiläinen evp upseeri, insinööri ja shamaani.

Minä olen ollut kiinnostunut luonnonkansojen viisaudesta jo useita vuosikymmeniä. Japanilaisen kamppailulajien opettajani myötä jo teini-ikäisenä tuli myös innostus itämaisista filosofioista ja soturin tiestä. Nuorena lukiolaisena minua kiinnostivat erityisesti Pohjois-Amerikan ja nykyisen Mexicon alueen ikiaikaisten viisaiden maailmankatsomus ja opetukset.

Shamanismin parissa olen toiminut aktiivisesti noin kymmenen vuotta. Opiskelin vuoden Markku Backmanin ohjaamalla shamaanikurssilla ja olemme Markun kanssa tehneet yhteistyötä aina siitä saakka. Olen opiskellut hänen kursseillaan lisäksi mm. rummun valmistusta ja woimarumpu-opintoja. Minä olen käynyt myös Navajo-hoitaja (Whizhealing) sekä rumpuhoitaja-kurssin Markun ohjaamana. Pohjois-Amerikan luonnonkansojen viisauksia olen saanut jatko-opiskella ja syventää mm. Charles Lawrencen ja Rainbow Eaglen kanssa.

Viimeisten vuosien aikana olen perehtynyt rumpujen valmistukseen ja ohjannut useita rummuntekokursseja. Oman shamaanirummun tekemisessä on jotain hyvin syvällistä ja voimallista. Uuden luominen luonnon materiaalien ja oman energian avulla on parhaimmillaan koko elämää muuttava kokemus. Oman rummun luomisessa, vihkimisessä ja käyttämisessä on kyse juuri tästä.

Rummun avulla voi matkata itseensä, hakea tietoa universumista, hoitaa tai vaikkapa vaan rentoutua. Rummuttaminen itselle, toisille ja koko maailmankaikkeudelle on hyvin parantavaa, värähtelytasoa kohottavaa ja voimaannuttavaa.

Haluatko tulla mukaan kokemaan jotain ainutlaatuista ja kenties löytää uusia ulottuvuuksia elämässäsi?

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille!

Otsikko