Reiki 2 -kurssi Enkelikartanolla (kesto 2 päivää)
* 8.-9.6.2024
* 26.-27.10.2024
* 30.11.-1.12.2024
(la & su klo 10-16)


Reiki 2-kurssilla reikienergian virtaus vahvistuu entisestään ja reikihoidot tulee riippumattomaksi ajasta ja paikasta.

Opettelemme tekemään kaukohoitoja, jonka lisäksi kurssilla opetellaan Mikao Usuin perinteiset kolme symbolia ja niiden laajat käyttömahdollisuudet. Opettelemme myös alkuperäisiä Usuin reiki-tekniikoita, joiden avulla voi vahvistaa muun muassa omaa intuitiota ja sisäistä voimaa. Lisäksi saat kurssin aikana 2-tason valtuutukset ja viritykset. Kurssilta saat mukaasi laajan kurssimateriaalin ja todistuksen suoritetusta kurssista.

Käytyäsi 2-kurssin, sinulla on mahdollisuus alkaa tehdä hoitoja muillekin kuin itsellesi ja läheisillesi.

Lämpimästi tervetuloa kurssille syventämään 1-kurssin oppeja ja vahvistamaan reikinenergian virtausta sekä kokemaan, miten laajasti reikiä voi käyttää tukeakseen omaa ja muiden hyvinvointia.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää niin olethan yhteydessä niin kerron mielelläni lisää sekä reikistä että kurssista.

Lämmöllä, Johanna

Ps. Huomioithan sen, että Reiki 2-kurssille tullessasi sinulla tulee olla käytynä Reiki 1-kurssi joko Sounds with Love-by Johannan luona tai jonkun muun opettajan luona.


Tarkemmat kurssitiedot

Reiki 2 koulutus kestää kaksi päivää.

* Lauantai klo 10-16 ja sunnuntai klo 10-16

Paikka: Enkelikartano, Lustbackantie 88, Kirkkonummi

Hinta: 290 euroa (sis. alv 24%)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kurssin opettajalle Johanna Sulkumäelle puhelimitse numeroon 041-5351523 tai sähköpostitse osoitteeseen soundswithlovebyjohanna@gmail.com. Laita ilmoittautumiseen kumpaan koulutuksista osallistut.

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa.

Enkelikartanossa on mahdollista majoittua 2-3 hengen huoneissa hintaan 50 €/yö, omilla liinavaatteilla ja sisältäen aamupalan. Varaa majoitus Enkelikartanolta: terhi.elo@organicspirit.fi.

Varaa kurssipäiville omat eväät mukaan. Kurssilaisten ja majoittujien käytössä on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkäytin sekä ruokailuvälineet. Kurssin aikana on tarjolla kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

Reikikurssin opettajana toimii Johanna Sulkumäki, joka on viime vuosien aikana lähtenyt kulkemaan uutta polkua hyvinvoinnin parissa. Johanna on käynyt mm. Asahi Health™ ohjaajakoulutuksen, lasten joogaohjaajakoulutuksen, kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan koulutuksen, tiibetiläisen äänimaljahoidon perus- ja jatkokoulutuksen ja sointukylpykoulutuksen ja on joulukuussa valmistuva reikiopettaja, joka tutustui reikin ihaniin energioihin ensimmäistä kertaa reilu kolme vuotta sitten.


Mitä reiki on?


Reiki (Usui Shiki Ryoho Reiki) on japanilaisen Mikao Usuin (1865-1926) kehittämä lempeä hoitomuoto, jonka avulla voi hoitaa sekä itseään että muita.Hoidoissa välittyvä reikienergia on kaikkiallista elämänenergiaa ja se vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia antamalla hoidettavalle lisää energiaa, kehon omaa energiaverkkoa samalla tasapainottaen.

Tunnetasolla reiki voi puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuoda iloa ja voimaa, uskoa omaan itseensä ja elämään. Lisäksi se voi auttaa ylittämään vaikeita tilanteita ja asioita, auttaa keskittymään sekä hallitsemaan elämää ja päivittäisiä tilanteita paremmin.

Reikin pyrkimyksenä on viedä aina kohti tasapainoa.Reikiä voidaan käyttää monenlaisissa tilanteissa ja sen positiivisten vaikutusten lista on loputon. Reikin vastaanottaminen on myös hyvin syvärentouttavaa ja tästä syystä reiki onkin ihanaa, vaikkei sinulla olisikaan mitään erityisiä vaivoja.

Reikihoidon aikana lempeä reikienergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan tai itsehoidon aikana hoitajaan itseensä. Hoitajan energiakanavat on avattu ja pudistettu ja näin ollen hän voi toimia reikienergiaa välittävänä kanavana. Hoidon aikana hoidettava saa energiaa juuri niin paljon kuin tarvitsee, juuri sinne, minne sitä tarvitsee ja juuri sellaisena kuin sitä tarvitsee.

Reikienergialla on pelkästään myönteisiä vaikutuksia ja se ei voi vahingoittaa ketään. Reikihoidoissa ystävällisyys, toisten huomioonottaminen ja ykseys ovat kaikkien hoitojen perusta.

Reikistä voi parhaassa tapauksessa tulla elämäntapa ja sen oppeja voi käyttää elämässään laajasti auttaakseen itseään ja muita voimaan paremmin.


Lämpimästi tervetuloa jatkamaan ja syventämään reikiopintoja!