Meedion peruskoulutus

Kurssiajat 2023-2024
2.11.-3.11., 30.11.-1.12., 25.1.-26.1., 29.2.-1.3., 21.3.-22.3., 25.4.-26.4.2024

Kurssiajat 2024-2025
12.-13.9., 3.-4.10., 31.10.-1.11., 28.-29.11.2024, 9.-10.1. & 6.-7.2.2025

Lähiopetuspäivät ovat torstai ja perjantai klo: 9.00-16.00.

Koulutuksen hinta on 240 €/ lähiopetuskerta. Yhteensä 6 x 240€ = 1 440€.

Tietoa meedion peruskoulutuksesta

Meedio voi aistia henkimaailman ja kommunikoi henkimaailmaan siirtyneiden kanssa.

Jokaisella on mahdollisuus opetella tämä taito.

Vaikka meedio kykenee aistimaan myös henkioppaita ja muita henkimaailmassa olevia, keskitymme tässä koulutuksessa ainoastaan henkimaailmaan siirtyneisiin ihmisiin. Yksi meedion tärkeimmistä tehtävistä on todistaa, että kuolemaa ei ole. Siksi todistusvoimaisuus on todella tärkeää.

Tunnisteiden pitää olla tarkkoja, todistusvoimaisia ja kohdistettuja. Aivan samalla tavalla kuin tieteessä, myös tässä on merkityksellistä tietää, mistä lähteestä tieto on peräisin.

Meedion toiminnassa ei ole kyse ainoastaan faktojen luettelemisesta. Meedion kyky välittää tunnisteissaan myös henkilön persoonaa ja tunteita on tärkeää.

Se on vastaanottajalle merkityksellistä, lohdullista ja myös parantavaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meedio voisi itkeä tilaisuudessa vuolaasti, vaan myös tunteiden hallinta työskentelyssä on osa kurssin sisältöä.

Psyykkisellä luennalla tarkoitetaan sitä, että meedio lukee tietoa viestin vastaanottajan aurasta ja energiasta. Tätä taitoa tarvitaan joissain tilanteissa ja se luo vankan pohjan meedion toiminnalle. On tärkeää, että meedio opettelee erottamaan psyykkisen ja mediaalisen luennan toisistaan. Vastaanottajalle voi olla vahingollista se, että meedio esittää henkimaailman faktoina asioita, jotka ovat vastaanottajan omia toiveita tulevasta tai vain omia ajatuksia. Siksi käytämme kurssilla paljon aikaa sen erottamiseen, mistä tieto on peräisin. Koulutuksen harjoituksissa saa palautetta siitä, saako opiskelija tietoa vastaanottajan energiasta, henkimaailmasta tai omasta päästään.

Kaikki on energiaa. Kurssilla työskennellään niin oman, vastaanottajan kuin henkimaailmankin energian kanssa. Tästä syystä käytämme aikaa myös siihen, miten energioita pystyy käyttämään ja käsittelemään eri tilanteissa. Tämä tulee auttamaan opiskelijoita myös arjessa ja työelämässä. Energeettinen valmistautuminen esim. neuvottelutilanteeseen voi auttaa saavuttamaan kaikille osapuolille paremmat lopputulokset. Hyötyä on myös siitä, ettei vahingossa luovu omasta energiasta auttaessaan muita.

Koska itsetuntemus on koko mediaalisen työskentelyn perusta, koulutuksessa käydään läpi myös keinoja, miten voi syventää itsetuntemusta. Näin se toimii myös matkana omaan itseen. Opiskelija saa keinoja omien lukkojen avaamiseen, itsensä hyväksymiseen ja asioiden käsittelyyn. Koko koulutus on täysin luottamuksellista. Ennen sen alkua jokainen tekee kirjallisen salassapitosopimuksen koskien osallistujia, sisältöjä ja käsiteltäviä asioita.

Koulutuksen sisältö tulee muokkautumaan opiskelijoiden osaamistason ja taitojen mukaisesti. Koulutus sopii kaikille, joita asia kiinnostaa - olet sitten vasta-alkaja tai ammattimeedio. Vaikka koulutuksessa käydään läpi meediona toimimisen perusteita, osallistuminen ei edellytä, että haluat toimia meediona yleisön edessä. Koulutukseen otetaan vain pieni ryhmä (max 12 hlö), jotta kaikille varmistetaan henkilökohtainen ja laadukas opetus. Ryhmän pieni koko mahdollistaa myös sen, että opettaja voi ohjata juuri sinua tasollasi eteenpäin.

Meediona työskentelyssä on erittäin tärkeää, että oma psyykkinen hyvinvointi on kunnossa. Koulutus ei sovi sinulle, jolla on psyykkisiä ongelmia tai käytät esim. mielialalääkkeitä. Mikäli koulutuksen opettaja huomaa tässä haasteita, hänellä on oikeus keskeyttää opintosi. Aiempien koulutuspäivien maksua ei tässä tapauksessa palauteta.

Huomioithan myös, että koulutus ei tee sinusta automaattisesti meediota. Meediona toimiminen on vastuullista toimintaa ja sitä voi opiskella läpi elämän. Se, miten pitkälle koulutuksen aikana pääset, riippuu omista vahvuuksistasi, kokemuksistasi ja omasta sitoutumisestasi. Saat koulutuksesta laajan tietämyksen ja vankan pohjan meedion toimintaan. Koulutus sopii niin konkareille kuin vasta-alkajillekin.

Koulutuksen sisältö

· Kuusi kahden päivän lähiopetuskertaa, yhtensä 12 päivää

· Päivien aikana paljon konkreettisia harjoituksia

· Itsenäisiä harjoitustehtäviä kurssipäivien välissä

· Ennakkotehtävä ennen kurssin alkua

· Etätehtävät kurssipäivien välissä

· Lopputyö

· Suullinen kurssipalaute mukaan lukien konsultointi jatkomahdollisuuksista

Koulutuksessa käsiteltävät aiheet mm:

- Peruskäsitteet

- Mediaalisuuden historia hyvin lyhyesti

- Meedion etiikka, moraali ja vastuut

- Oman energian hallinta ja kehittäminen

- Psyykkisen ja mediaalisen työskentelyn erot

- Psyykkinen työskentely

- Mediaalinen työskentely

- Tunnisteiden syventäminen

- Yksityisvastaanoton pääperiaatteet

- Yleisötilaisuus: Miten löydät oikean vastaanottajan?Koulutuksen opettaja

Koulutuksen opettaja Tiina Lindfors on meedio, joka pitää jalat tiukasti maassa ja haluaa kehittää itseään jatkuvasti.

Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja hän on tehnyt päätoimisen uransa aivan eri alalla. Mediaalisuus ja meediona toimiminen on ollut hänen rakas harrastuksensa koko elämän ajan. Aktiivisen kouluttautumisen ja harjoittelun hän aloitti vuonna 1996. Hän on ollut kahden englantilais-skotlantilaisen meedion yksityisoppilaana lähes kolme vuotta. Tämä näkyy hänen työskentelyssään esim. siinä, että meedion toiminnan perusteena noudatetaan Iso-Britannian lainsäädäntöä, jossa käsitellään meedioiden toimintaa. Lisäksi hänellä on laaja verkosto kansainvälisiä ammattimeedioita, joiden kanssa hän on harjoitellut toinen toistaan kehittäen. Hän on myös käynyt paljon erilaisia ulkomaisia kursseja ympäri maailman mm. kursseja Arthur Findley Collegessa ja SNUi:ssa. Hän on myös suorittanut Suomen Spiritualistisen Seuran mediaalisen peruskurssin ja jatkokurssin. Meediona hän on toiminut usean vuoden ajan.

Koulutuksesta...

Koulutukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin koulutuspäiviin.

Ennakkomaksu 100€ tulee maksettavaksi ennen kurssin alkua. Mikäli perut osallistumisesi, maksua ei palauteta. Ennen koulutukseen osallistumista, sinun tulee allekirjoittaa salassapitosopimus.

Varaa koulutuspäiviin oma lounas mukaan. Käytössäsi on ruokailuvälineet, mikro ja jääkaappi. Opiskelijoille tarjotaan kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa.

Ilmoittautuminen: info@tiinalindfors.com

Lähetä esittely itsestäsi sähköpostiosoitteella: info@tiinalindfors.com

Lisätietoja koulutuksesta: 040 1908 332 / Tiina

Majoittuminen: Enkelikartanossa on aamiaismajoitus hintaan 50 €/yö omilla liinavaatteilla 2-3 hengen huoneissa. Mikäli tulet junalla, niin saat tarvittaessa kyydin Kirkkonummen juna-asemalta, jonne matkaa Enkelikartanolta on n. 2,5 km.

Meediotilaisuus

Tiinalla on seuraava meediotilaisuus Enkelikartanossa 23.10.2023 klo 18.00-20.00.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tutustua Tiinaan sekä meedion työskentelyyn.

Lisätietoa illasta löydät Tapahtumat-valikon alta.

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Enkelikartanoon!