Enkelienergiahoitajakoulutus
Parantamisen ja henkisen kasvun vuosi


UUSI RYHMÄ ALKAA ELOKUUSSA 2024 SEURAAVASTI:

29.-30.8.2024, 26.-27.9., 24.-25.10., 21.-22.11., 12.-13.12.2024, 23.-24.1.2025, 27.-28.2. sekä 27.-28.3.2025


KURSSIAJAT 2023-2034 (Koulutus on täynnä)

14.-15.9., 12.-13.10., 9.-10.11., 7.-8.12.2023, 11.-12.1.2024, 8.-9.2., 7.-8.3. ja 11.-12.4.2024


Lähiopetuspäivät ovat kaikissa ryhmissä torstai ja perjantai klo 9-16

Koulutuksen hinta on 270,00 €/lähiopetuskerta, yhteensä 8 x 270 € = 2160 € (sis. alv. 24 %)Jokaisella meillä on lahja kanavoida hoitavaa energiaa ja rakkautta.
Henkisiä taitoja ja selväaistimista voi harjoitella ja oppia.


Avaa uusi sivu elämässäsi. Anna sielullesi mahdollisuus tulla näkyväksi.

Ota itsellesi aikaa ja lähde mukaan
ihanaan porukkaan tutkimusmatkalle omaan itseen. Koulutus on upea matka
omalla henkisellä tiellä. Hoitajaksi kasvetaan oman kasvun kautta ja
ryhmän sekä opettajien tuki ja ohjaus luovat turvallisen pohjan omalle
henkiselle kasvulle ja hoitajaksi avautumiselle.
Opit vuoden aikana tuntemaan itseäsi, omaa sisäistä viisauttasi ja kuuntelemaan itseäsi.

Opit hoitamaan itseäsi, eläimiä ja asiakkaita universaalilla energialla ja kanavaoimaan enkelienergiaa.

Opit myös vastaanottamaan intuitiivista opastusta ja ohjeita.
Opit myös ohjaamaan meditaatioita, ryhmähoitoja ja pitämään enkeli-iltoja.

Opit tekemään regressiohoidon eli matkan menneisiin elämiin.

Uskalla unelmoida


Ajatus ohjaa energiaa.

Luomme ajatuksillamme tulevaisuuttamme. Unelmointi ja visiointi ovat viestisi henkimaailmalle siitä, mihin suuntaan elämässäsi haluat kulkea.

Uskalla kertoa toiveistasi ja haaveistasi universumille, jotta se tietää miten auttaa sinua.

Mitä tarkemmin pystyt visualisoimaan tulevaa, sitä paremmin enkelit voivat sinua ohjata.

Ja jos et tiedä mistä unelmoida, niin sano enkeleille ja muille näkymättömän maailman auttajille joka aamu:

"Pyydän teiltä ohjausta minun korkeimmaksi hyväksi. Kiitos, kiitos, kiitos."


Jokaisella meistä on mahdollisuus pyytää ja saada apua.


Tule mukaan lämminhenkiseen ryhmään. Opetamme sinulla lempeydellä,
rakkaudella ja henkimaailman avustuksella.


Enkelihoitajakoulutus on tarkoitettu kaikille omasta henkisestä kasvusta, energialla hoitamisesta sekä enkeleistä kiinnostuneille.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta enkeleiden kanssa työskentelystä vaan kurssilla nimen omaan opettelemme sitä.

Hoitajaksi kasvaminen on usein pitkä prosessi ja toiset meistä voivat olla pidemmällä kuin toiset.

Jokainen tuntee sisimmässään milloin on valmis aloittamaan koulutuksen.

Oman kehon energioiden puhdistaminen on tärkeää valmistautuessa hoitamaan muita,

ja omien energioiden keventäminen tuo voimaa elämään muutenkin. Mitä puhtaampi kanava olet, sitä hoitavampia ja vahvempia hoitosi ovat.

Koulutuksen muodostaa...

* 8 lähiopetuskertaa, yhteensä 16 päivää

* Ennakkotehtävät

* Ohjatut etätehtävät

* Harjoitushoidot koulutuksessa sekä itsenäisesti kotona

* Lopputyö


Koulutuksen opettajat

Hei!

Olen Terhi Elo ja toimin enkelihoitajakoulutuksen opettajana. Enkelihoitajakoulutus on kehittynyt noin kymmenen vuoden aikana siihen muotoon mitä se nyt on ja kehittyy edelleen! Pidin koulutusta pitkään yksin, kunnes löysin rinnalle ihanat enkeli-ihmiset Catarina Degermanin ja Riikka Laakson. Catarinan kanssa ystävystyimme vuonna 2017 ja on ilo ohjata ja kehittää koulutustaan hänen kanssaan.

Riikka on aikoinaan opiskellut enkelihoitajakoulutuksessani ja hänelle vahvistui kurssin myötä kaukohoitojen tekeminen. Riikka opettaakin koulutuksessa juuri kaukohoitoa.

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja opiskellut sen lisäksi mm. enkelihoitajaksi ja -kouluttajaksi, äänimaljahoitajaksi sekä

Soundful Yin® -joogaohjaajaksi.

Olen hoitanut asiakkaita yli 30 vuotta, joista viimeiset kymmenen vuotta lähinnä energiahoitona. Käytän työssäni myös tietämystä akupunktiomeridiaaneista, eteerisistä öljyistä, hoitokivistä ja äänivärähtelyn vaikutuksista.

Opetustyöstä minulla on kertynyt kokemusta toimiessani 15 vuotta hierontakoulussa opettajana ja rehtorina. Opetan tällä hetkellä

Soundful Yin® -joogaohjaajakoulutuksessa anatomiaa ja fysiologiaa.

Enkeli- ja energiahoitajakoulutuksesta olen halunnut luoda kokonaisvaltaisen koulutuksen, josta valmistuvilla on vahva käytännön osaaminen hoitamisesta. Teemme koulutuksessa paljon erilaisia käytännön harjoituksia, jotta jokainen kurssilainen saa omakohtaisia kokemuksia energiasta ja näkymättömistä auttajista.

Olen myös tehnyt koulutukseen laajan teoriaoppimateriaalin, johon voi palata vielä vuosien päästä koulutuksen jälkeenkin.

Jaan opettajana sen osaamisen, mitä olen vuosien varrella itse oppinut lukuisilta ihanilta asiakkailtani ja myös ihanilta opettajiltani. Myös koulutuksen käyneet kurssilaiset ovat omalta osaltaan olleet kehittämässä koulutusta heidän tarpeisiin sopivaksi. Ja enkelit ovat vahvasti auttaneet minua kurssin kehittämisessä!

Olet lämpimästi tervetullut koulutukseen. Elämäsi tärkein matka on matka sisimpääsi.


Hei!

Olen Catarina Degerman ja toimin koulutuksessa toisena opettajana. Kutsun itseäni “henkiseksi artistiksi” ja olen intohimoisesti harrastanut henkistä tutkimusmatkailua vuodesta 1994. Olen elänyt ja opiskellut henkisessä yhteisössä Skottlannissa ja Italiassa sekä buddhalaisessa luostarissa Ranskassa. Olen työskennellyt Era Nova kirjakaupassa Helsingissä kymmenen vuotta, jolloin tapasin monia henkisiä opettajia, meedioita ja hoitajia. Henkisen kirjallisuuden opiskelu sekä sisäinen johdatus on vienyt minut tapaamaan ja opiskelemaan monien tunnettujen opettajien kanssa; mm. Lorna Byrne, Eckhart Tolle, Thich Nhat Hanh, Eileen Caddy, Sonia Choquette, Diana Cooper, Falco, Barry Long ja Amma.

Törmättyäni 2010 Lorna Byrnen kirjaan Angels in My Hair perustin ystäväni kanssa yhtiön, FreeFlowFactoryn, joka kymmenen vuoden ajan on tuottanut ja järjestänyt kaikki Lornan tapahtumat Suomessa ja Pohjoismaissa ja vienyt suomalaisia ryhmiä myös Irlantiin Lornan luokse.

Vuosien varrella minun ja Lornan välille on syntynyt syvä ystävyys ja Lorna on kehottanut minua laajemmin levittämään hänen enkelisanomaansa. Olemme Terhin kanssa ystävystyneet 2017 ja tämän jälkeen enkelit ovat ohjanneet meitä yhteisen koulutuksen ja erilaisten tapahtumien äärelle.

Olen koulutukseltani terapeuttinen energiahoitaja, Auravälittäjä™ ja Life Coach®. Luotsaan asiakkaita oman sielunsa äärelle ja autan heitä yhdistämään maalliset ja henkiset lainalaisuudet arjessa. Yhdistän hoidoissani mentoroinnin, energiahoidon ja mediaalisen työskentelyn valmennuksellisin keinoin.

Hoitoja olen tehnyt vuodesta 2006.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Lisätietoa Catarinasta:


Mitä enkelienergiahoito on?


Enkelihoito on enkelienergian ja viestien kanavointia asiakkaalle.

Hoitaja toimii energian välikappaleena ja välittää energian asiakkaalle auran eri tasoihin (ajatus, tunne ja sielutaso) sekä keholle.

Hoidon aikana asiakkaan kokemat tuntemukset ja hoidon vaikutus ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi asiakas voi tuntea olonsa hoidon jälkeen hyvin rauhalliseksi, eheytyneeksi ja levolliseksi. Hänelle on voinut tulla selkeys jonkin tietyn ongelman ratkaisun suhteen tai hän on saanut poistettua pelkoa
itsestään.

Enkelihoidossa asiakkaalle kanavoidaan universaalia rakkautta ja autetaan asiakasta tunnistamaan oman sielunsa viestejä, toiveita.

Hoitaja usein myös kanavoi viestejä korkeammilta voimilta. Toiset kanavoivat puhumalla ja toiset kirjoittamalla.

Enkelihoito on aina positiivinen ja miellyttävä kokemus.

Enkelihoidon avulla pyritään vahvistamaan asiakkaan yhteyttä Enkeleihin ja Omaan Enkeliin.

Joillekin enkelihoito voi olla ensimmäinen kokemus enkelten olemassaolosta.


Opiskelusta enkelihoitajaksi


Enkelihoitajaksi kuten miksi tahansa hoitajaksi ei mielestäni voi yksistään opiskella nettikurssilla. Hoitajaksi kasvaminen vaatii kasvotusten tapahtuvaa harjoittelua, välittömän palautteen saamista ja antamista sekä opettajan henkilökohtaista ohjaamista. Teen itse fysioterapeutin työn ohella enkelihoitoja päivittäin ja uskon pystyväni jakamaan sinulle hyvin käytännön läheistä tietoa ja taitoa hoitamisesta. Jokainen hoitohan on kuitenkin yksilöllinen eikä varsinkaan enkelihoidossa voi etukäteen tietää mitä kaikkea hoidossa tulee tapahtumaan. Jonkinlainen kaava on kuitenkin hyvä olla hoidon pohjalla. Ei voi soveltaa, jos ei tiedä mitä soveltaa.

Tulemme opettelemaan koulutuksessa myös chakrajärjestelmän sekä fyysisen kehon ympärillä sijaitsevan henkisenkehon, auran. Enkelihoidossa ollaan aina tekemisissä myös asiakkaan chakrojen ja auran kanssa. Enkelihoito on kokonaisvaltainen hoito eli fyysisen kehon lisäksi hoidamme aina tunne-, ajatus- ja sielutasoa.Enkelihoitoon tulevilla asiakkaille on usein käsillä elämään liittyvä haaste tai haasteita, joihin haetaan tukea, ymmärrystä, ohjausta ja neuvoa. Enkelihoidon avulla asiakkaalla on mahdollisuus päästä elämässä eteenpäin ja saada ehkä uusiakin näkökulmia asioille. Enkelihoito on aina turvallinen, eheyttävä ja miellyttävä kokemus. Enkelihoitojen antaminen vaatii hoitajalta keskittynyttä mieltä, meditaatioon viittaavaa mielentilaa. Mitä korkeampi värähteinen hoitajan energiataso on, sitä voimaakkaampi hoito myös asiakkaalle on. On siis tärkeää, että hoitajan instrumentti on mahdollisimman puhdas, tasapainoinen ja vahva. Koulutuksessa tulet oppimaan paljon hyödyllisiä tekniikoita omaan suojaukseen, energiatason kohottamiseen ja omaan henkiseen kasvuusi.

Koulutuksen aikana voit alkaa jo tehdä harjoitushoitoja asiakkaille ja koulutuksen jälkeen omaat valmiuksia tehdä energiahoitoja, enkelihoitoja, chakrahoitoja, ohjata ryhmämeditaatioita, ohjata ryhmäenkelihoitoja sekä ohjata enkeli-iltoja. Mitä vahvempi oma enkeliyhteytesi on, sitä voimakkaampi ja selkeämpi kanava olet myös muille. Hoitajaksi kehittyy pikku hiljaa hoito hoidolta, mutta tärkeintä on avautua luottamaan korkeampaan voimaan ja ohjaukseen ja tehdä työtä aidosti ja rehellisesti.
Enkelihoitajakoulutus on syvällinen henkisen kasvun kurssi itsellesi, vaikka et tähtäisi vielä enkelihoitojen tekemiseen.

Koulutuksesta saatavat valmiudet

Enkelihoito

Energiahoito

Kaukohoito

Chakrahoito

Regressiohoito eli menneet elämät

Meditaatio-ohjaus

Enkeli-iltojen ohjaus


Koulutuksen sisältö


* Yleistietoa enkeleistä, keitä enkelit ovat, mistä enkelitietous on peräisin?

* Miten eri tavoin voin havaita enkelin? Miten voin kehittää näitä havaitsemistapoja?

* Selväaistiminen

* Henkinen hierarkia ja enkelihierarkia
* Suojelusenkeli
* Arkkienkelit ja Arkeijat

* Auran rakenne ja auran hoitaminen

* Chakrat eli energiakeskukset ja niiden hoitaminen

* Uusi aika ja tietoisuuden tasot

* Mieli-, sydän- ja ykseystietoisuus

* Kristallit hoidon apuna: saat runsaasti tietoa kristallien ja puolijalokivien käyttämisestä hoidossa ja opit myös tekemään erillisen kristallihoidon. Opit myös heilurin käytön hoidossa.

* Eteeriset öljyt hoidon tukena. Käymme läpi noin kymmenen eri eteerisen öljyn vaikutuksia ja öljyjen yhdistämisen hoidossa.

* Maa, vesi, tuli ja ilma elementit hoidon apuna

* Miten työskentelen enkelten kanssa? Enkelihoidon harjoittelu jatkuu koko kurssin ajan. Kesän aikana voit alkaa tehdä harjoitushoitoja.

* Energiahoidot ja enkelihoito: mitä eroa näillä on? Enkelihoito on energiahoitoa, mutta enkelihoidossa lähetetään hoidon alussa avunpyyntö, invokaatio, korkeammille voimille ja auttajille sekä välitetään viestejä auttajilta.

* Regressihoidon opettelu
* Enkelit, henkioppaat, Ylösnousseet Mestarit, tähteläiset ja muut valon auttajat.

* Kaukohoito. Opettelemme kaukohoidon antamista kurssilla. Energia liikkuu matkojenkin päähän ja voit hoitaa asiakkaita ja eläimiä myös kaukohoitona.

* Tutkimustietoa energiahoidoista. Käymme kurssilla läpi mm. kvanttifysiikan, epigenetiikan ja psykoneuroimmunologian tutkimuksia energiasta ja energiahoidosta.

* Viestien kanavointi hoidossa ja enkelikorttien käytön opettelu.

* Selväkuuloisuus-, näköisyys-, tuntoisuus- ja tunteisuus sekä selväaistimisen kehittäminen

* Meditaatioiden ohjaaminen. Saat runsaasti esimerkkejä erilaisten meditaatioiden ohjaamisesta ja tulet myös itse suunnittelemaan ryhmälle oman meditaation. Saat paljon tukea myös omaan meditaatioharjoitteluun. Meditoiminen on tärkeä henkinen työväline opiskeltaessa hoitajaksi.

* Enkeli-iltojen ohjaaminen. Enkeli-illat ovat suosittuja, sillä moni kokee tarvetta hakeutua samanhenkisten ihmisten pariin. Tulet saamaan perusrungon enkeli-iltojen pitämiseen, josta sinun on helppo lähteä soveltamaan erilaisia iltoja. Enkeli-iltojen avulla pääseet viemään eteenpäin tietoa henkisestä hyvinvoinnista ja enkeleistä sekä saat luotua ympärillesi ihanan enkeliyhteisön.

* Hoitajan etiikka ja henkiset lait.


Olet lämpimästi tervetullut viettämään antoisia ja kokemuksellisia hetkiä ihanaan ja
samanhenkiseen opiskeluseuraan!

Jos sinulla herää kysymyksiä opiskelusi suhteen, niin soita tai laita viestiä
tai tule enkelihoitoon hakemaan ohjausta elämääsi.


Ilmoittautuminen koulutukseen:

Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: terhi.elo@organicspirit.fi.

Lisätietoja koulutuksesta: Puh. 040-733 4085 / Terhi

Majoittuminen: Enkelikartanossa on aamiaismajoitus hintaan 50 €/yö omilla liinavaatteilla.

Mikäli tulet junalla, niin noudamme kurssilaiset Kirkkonummen juna-asemalta, jonne matkaa Enkelikartanolta on 2,5 km.