Lempeyden & levon retriitti
Lauantai 2.12.2023 klo 10.00-17.00
Enkelikartano

Lämpimästi tervetuloa lempeyden ja levon päiväretriitille Enkelikartanolle 2.12.2023 klo 10-17!

Saat seitsemän tunnin ajan mahdollisuuden keskittyä vain ja ainoastaan itseesi ja antaa itsellesi luvan pysähtyä itsesi äärelle Enkelikartanon lämminhenkisessä miljöössä.
Päivä koostuu muun muassa Asahi Health™ - terveysliikuntalajin rauhallisista liikkeistä, reikin lempeistä energioista ja äänimaljojen syvärentouttavista soinnuista. Päivän aikana saamme myös nauttia Lettuce Date:n vegaanisen hyvän olon keittolounaan salaatin ja jälkiruuan kera. Lettuce Daten:n (www.lettucedate.fi) herkulliset ruuat ovat vegaanisia, gluteenittomia ja eivät sisällä lainkaan valkoista sokeria tai lisäaineita. Kotiin vietäväksi saatte levollisen olon lisäksi helposti toteutettavia harjoituksia, joita voitte hyödyntää arjessanne sekä lempeän muistutuksen siitä, että kuinka tärkeää itsestään huolehtiminen on.

Päivän ohjelma

10.00-11.00 Teetä ja pientä naposteltavaa, esittelykierros ja päivään laskeutuminen.

11.00-12.00 Asahi Health™ - terveysliikuntalajin lempeitä liikkeitä.
Asahi Health™ on Suomessa kehitetty terveysliikuntalaji, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet.
Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon yleisiä terveysongelmia, kuten mm. niskan ja hartiaseudun vaivat, selkävaivat sekä stressin aiheuttamat ongelmat. Liikkeet tehdään seisaaltaan ja Asahi sopii ihan kaikille.
Asahissa hengitys on myös isossa roolissa ja tähän meidän elintärkeään peruselintoimintoon keskitytään tunnin aikana ekstra paljon.


12.00-12.30 Lempeä lepohetki

12.30-14.00 Lettuce Daten:n ruokaisa keittolounas, jonka jälkeen mahdollisuus käydä lyhyellä happihyppelyllä ulkona.

14.00-16.00 Reikin lempeitä energioita ja äänimaljojen syvärentouttavia sointuja.
Osallistujat saavat muun muassa vastaanottaa ryhmäreikihoidon ja käpertyä viltin alle kuuntelemaan tiibetiläisten äänimaljojen syvärentouttavia sointuja.
Reiki (Usui Shiki Ryoho Reiki) on japanilaisen Mikao Usuin (1865-1926) kehittämä lempeä hoitomuoto, jolla voi hoitaa sekä itseään että muita.
Hoidoissa välittyvä reikienergia on kaikkiallista elämänenergiaa ja se vaikuttaa muun muassa avaamalla kehon energiakanavia antamalla hoidettavalle lisää energiaa, kehon omaa energiaverkkoa samalla tasapainottaen.


16.00-17.00 Ajan kanssa heräilyä, keskustelua ja jakamista sekä päivän lopetus.


Retriitin ohjaa Johanna Sulkumäki, joka on viime vuosien aikana lähtenyt kulkemaan uutta polkua hyvinvoinnin parissa.
Johanna on käynyt mm. Asahi Health™ ohjaajakoulutuksen, tiibetiläisen äänimaljahoidon perus- ja jatkokoulutuksen ja sointukylpykoulutuksen.

Reikin energioihin Johanna on tutustunut ensimmäistä kertaa neljä vuotta sitten ja on valmistunut Reiki-opettajaksi joulukuussa 2022 ja on tammikuusta 2023 lähtien pitänyt Reikikursseja Enkelikartanolla.

Ilmoittautumiset retriitille ke 29.11.2023 mennessä:

Johannalle sähköpositse soundswithlovebyjohanna@gmail.com tai puhelimitse 041-5351523.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio/ruoka-allergia. Johanna antaa mielellään lisätietoja, jos sinulla ilmenee mitä tahansa kysyttävää retriittiin liittyen.

Retriitin hinta on 109 euroa (sis. alv). Hinta sisältää kaiken ohjelman, keittolounaan sekä teetä ja pientä purtavaa.


Lämpimästi tervetuloa lepäämään ja nauttimaan päiväksi Enkelikartanon rauhoittavaan tunnelmaan ihanan ohjelman ja ruuan äärelle!