Lorna Byrne vierailee Suomessa maaliskuussa 2024!


* 13.3. Toivon viesti enkeleiltä - Mini-työpaja, Järvenpäätalo klo 17.30-20.30, hinta 65 €
* 15.3 Toivon ilta, Valkeakosken liikuntahalli klo 18.00-21.00, hinta 45 €
* 16.3 Päivä Lornan ja enkeleiden Seurassa, Hotelli Waltikka, Valkeakoski, klo 12.00-19.00, hinta 175 € (sis. ruokailun)


Lisätiedot Lornan vierailusta sekä liput:

Haluatko lisätä itseluottamusta ja toivoa elämääsi?
Entä vahvistaa yhteyden omaan suojelusenkeliisi? Lornan seurassa henkinen olemuspuolesi virittäytyy ja vahvistuu.

Lorna on lämmin ihminen, joka rakastaa kaikkia ihmisiä, myös heitä joita hän ei tunne.
Tule ja koe valoisa hetki Lornan ja enkeleiden seurassa.


Jo pienenä tytönä Lorna Byrne tajusi, että hänellä oli poikkeuksellinen kyky: hän pystyi havaitsemaan enkeleitä ja valo-olentoja. Nämä suuret rakkauden ja valon kantajat ovat seuranneet häntä koko hänen elämänsä ja opettaneet Lornalle kaiken sen mitä hän tietää henkisyydestä.

Lorna, jota muut ympärillä näkivät jälkeenjääneenä, oppi, että hänen on parempi pitää tietonsa piilossa muilta. Hänellä on myös vaikea sanasokeus ja varttuessaan Irlannissa 1960-luvulla hän koki köyhyyttä, syrjäytymistä ja henkilökohtaista kärsimystä, mutta enkelit seisoivat hänen rinnallaan tukien ja rohkaisten.

Vähitellen Lorna alkoi puolustaa lahjaansa ja käyttää sitä muiden ihmisten hyväksi. Nykyään Lorna Byrne on kansainvälinen bestseller-kirjailija ja henkinen opettaja, joka luennoi maailmanlaajuisesti käyttäen lahjaansa muiden hyväksi. Hän muistuttaa meitä, että tämä henkinen potentiaali on meissä jokaisessa ja meidän täytyy vain uskaltaa ottaa yhteyttä enkeleihimme ja jumalalliseen viisauteen.


Lämpimästi tervetuloa kaikille kokemaan Lornan energia ja vahvistamaan omaa enkeliyhteyttä.