Tiibetiläinen äänimaljahoito

"Anna äänivärähtelyn tasapainottaa kehosi, mielesi ja tunteesi ja
vahvistaa sieluyhteyttäsi"


Fysiologisella tasolla äänihoidon vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja kehon epätasapainotilojen korjaamiseen.
Äänet vaikuttavat meihin suoraan limbisen järjestelmän kautta. Äänimaljojen tuottama ääni sisältää paljon ylä-ääniä eli äänet ovat harmonisia.
Nämä äänet saavat meidät tuntemaan olomme rauhallisiksi ja tuovat hyvän olon tunteen. Onnellisuus on limbisen järjestelmän aktivoima tila.
Limbinen järjestelmä ohjaa mm. tunteiden säätelyä ja oppimista. Muistot ovat tallentuneina tähän järjestelmään ja sen aktivoituessa voi vanha jo unohdettukin muisto nousta pintaan.

Äänimaljahoito ja sointukylpy perustuvat värähtelyyn.
Kaikki liike synnyttää ääntä ja kaikki värähtelevät kappaleet synnyttävät ääntä. Koko universumi värähtelee tietyllä taajuudella.
Ääni on fysikaalinen ilmiö, joka kuljettaa sekä energiaa että informaatiota jossain väliaineessa.
Ääni on värähtelyä, ilmanpaineen vaihtelua ja kineettistä energiaa.

Chakrajärjestelmä muodostaa laajan energia- ja informaatioverkoston.
Chakat eli energiakeskukset toimivat portteina olemassaolon hienommilta tasoilta aineen maailmaan ja fyysiseen kehoomme.
Chakat muuntavat sähköisesti hienoenergian korkeat taajuudet tiiviimmäksi ja helpommin käytettäväksi värähtelyksi fyysisen kehon tarpeisiin.
Hermojärjestelmä, akupunktiokanavat eli meridiaanit sekä verenkierto sitten jakavat tämän energian fyysisessä kehossa.

Harmoniset äänet vaikuttavat tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä normaalin valvetilan betatasolta alfa- ja theta-taajuuksiin,
mikä aktivoi kehon parantavia energioita.
Fysiologisella tasolla harmoniset äänet vaikuttavat parasympaattisen eli lepohermoston aktivoitumisen kautta moniin kehon toimintoihin:
verenpaine laskee, pulssitaso laskee, aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta ja delta-aaltoja (rentoutuminen), oksitosiinin, endorfiinin ja seratoniinin erittyminen lisääntyy, hermosto ja lihakset rentoutuvat (EMG-tutkimuksissa).

Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon ympärillä.
Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin

Äänimaljahoitoon varataan aikaa 75 min ja hoito maksaa 80 €.


Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat lepäävät
joogamatolla lattilalla viltin alla ja maljoja soitetaan kehojen päällä sekä ympärillä. Parihoitoon voit tulla ystäväsi,
lapsesi tai puolisosi kanssa.

Parihoito kestää 90 min ja maksaa kahdelta hengeltä yhteensä 130 €.
Vanhempi/lapsihoito voi olla myös lyhyempi, 75 min ja 80 €

Ajanvaraus:
soundswithlovebyjohanna@gmail.com