Reiki 1-kurssi Enkelikartanolla (kesto 2 päivää)
* 10.-11.5.2024
* 30.-31.8.2024
* 1.-2.11.2024
(pe klo 17-20, la klo 10-17)

Reiki (Usui Shiki Ryoho Reiki) on japanilaisen Mikao Usuin (1865-1926) kehittämä lempeä hoitomuoto, jonka avulla voi hoitaa sekä itseään että muita.

Hoidoissa välittyvä reikienergia on kaikkiallista elämänenergiaa ja se vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia antamalla hoidettavalle lisää energiaa, kehon omaa energiaverkkoa samalla tasapainottaen. Tunnetasolla reiki voi puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuoda iloa ja voimaa, uskoa omaan itseensä ja elämään. Lisäksi se voi auttaa ylittämään vaikeita tilanteita ja asioita, auttaa keskittymään sekä hallitsemaan elämää ja päivittäisiä tilanteita paremmin. Reikin pyrkimyksenä on viedä aina kohti tasapainoa.

Reikiä voidaan käyttää monenlaisissa tilanteissa ja sen positiivisten vaikutusten lista on loputon. Reikin vastaanottaminen on myös hyvin syvärentouttavaa ja tästä syystä reiki onkin ihanaa, vaikkei sinulla olisikaan mitään erityisiä vaivoja.

Reikihoidon aikana lempeä reikienergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan tai itsehoidon aikana hoitajaan itseensä. Hoitajan energiakanavat on avattu ja pudistettu ja näin ollen hän voi toimia reikienergiaa välittävänä kanavana. Hoidon aikana hoidettava saa energiaa juuri niin paljon kuin tarvitsee, juuri sinne, minne sitä tarvitsee ja juuri sellaisena kuin sitä tarvitsee. Reikienergialla on pelkästään myönteisiä vaikutuksia ja se ei voi vahingoittaa ketään. Reikihoidoissa ystävällisyys, toisten huomioonottaminen ja ykseys ovat kaikkien hoitojen perusta.

Reikistä voi parhaassa tapauksessa tulla elämäntapa ja sen oppeja voi käyttää elämässään laajasti auttaakseen itseään ja muita voimaan paremmin.

Reiki 1-kurssilla kanavasi reikienergialle avataan käyttöösi, jonka jälkeen voit alkaa hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Reikin lempeä periaate on se, että hoidat ensin itseäsi, jonka jälkeen voit hoitaa ja auttaa myös muita.

Kurssilla perehdytään reikihoidon historiaan sekä periaatteisiin ja opetus tapahtuu Mikao Usuin alkuperäisiä oppeja noudattaen ja kunnioittaen. Opit kurssin aikana tekemään hoitoja itsellesi ja läheisillesi. Kurssilta saat mukaasi kurssimanuaalin ja todistuksen suoritetusta kurssista.

Lämpimästi tervetuloa kurssille kokemaan tämän ihanan lempeän hoitomuodon moninaiset positiiviset vaikutukset sekä oppimaan tekemään hoitoja itsellesi ja läheisillesi!

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää niin olethan yhteydessä niin kerron mielelläni lisää sekä reikistä että kurssista.

Ja lopuksi vielä tiedoksi, että jos haluat Reiki 1-kurssin jälkeen jatkaa reikipolkuasi niin ensimmäinen Reiki 2-kurssi on tiedossa 25.3.-26.3.2023 Enkelikartanolla. Siitä tarkempia tietoja on tulossa lähiaikoina.


Tarkemmat kurssitiedot:

Paikka: Enkelikartano, Lustbackantie 88, Kirkkonummi

Hinta: 180 euroa (sis. alv 24%)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kurssin opettajalle Johanna Sulkumäelle puhelimitse numeroon 041-5351523 tai sähköpostitse osoitteeseen soundswithlovebyjohanna@gmail.com

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa.

Enkelikartanossa on mahdollista majoittua 2-3 hengen huoneissa hintaan 50 €/yö, omilla liinavaatteilla ja sisältäen aamupalan. Varaa majoitus Enkelikartanolta: terhi.elo@organicspirit.fi.

Varaa kurssipäiville omat eväät mukaan. Kurssilaisten ja majoittujien käytössä on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkäytin sekä ruokailuvälineet. Kurssin aikana on tarjolla kahvia, teetä ja pientä välipalaa.


Koulutuksen opettaja Johanna Sulkumäki

Reikikurssin opettajana toimii Johanna Sulkumäki, joka on viime vuosien aikana lähtenyt kulkemaan uutta polkua hyvinvoinnin parissa.
Johanna on käynyt mm. Asahi Health™ ohjaajakoulutuksen, lasten joogaohjaajakoulutuksen, kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan koulutuksen, tiibetiläisen äänimaljahoidon perus- ja jatkokoulutuksen ja sointukylpykoulutuksen ja on joulukuussa valmistuva reikiopettaja, joka tutustui reikin ihaniin energioihin ensimmäistä kertaa reilu kolme vuotta sitten.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan reikihoitoa!