Soundful Yin® Jooga -ohjaajakoulutus

Soundful Yin® -joogassa yhdistyvät yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus.

Yinjooga asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Yinjoogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille. Harjoitus etenee rauhallisesti antaen mahdollisuuden päästää irti suorittamisesta ja kiireestä ja palata olemisen tilaan. Harjoituksessa kiinnitetään huomiota luonnolliseen, tasaiseen hengitykseen ja annetaan asioiden tapahtua omalla painollaan.

Soundful Yin -tunnilla äänimaljoja soitetaan keholla ja aurassa edistäen rentoutumisen tunnetta yinjooga asanoissa. Tunnilla voidaan käyttää myös gongia, sadekeppejä ja kosheja ja gongia. Tarkoituksena on lisätä kehon rentoutumista äänivärähtelyn ja kosketuksen avulla. Soundful Yin on syvärentouttavaa joogaa, joka rauhoittaa hermostoa, vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, tuo tilaa ajatusten väliin ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen.

Nykypäivän vallitsevassa, suorittavassa Yang- tyyppisessä elämänrytmissä on tärkeää muistaa tasapaino ja harjoittaa lempeää läsnäoloa, olemista ja antautumista. Tarkoituksena on löytää tasapaino näiden kahden vastavoiman välillä. Soundful Yin kietoo upeasti yhteen yinjoogan palauttavat ja avaavat asanat, lempeän kosketuksen sekä syvärentouttavan ja hoitavan äänimaailman.

Koulutus järjestetään oppilaille, jotka ovat käyneet Tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutuksen tai voit käydä koulutuksia samanaikaisesti.

Kurssikerrat koostuvat yinjooga tunneista, keskustelusta, teoriasta, käytännön harjoittelusta, kirjoitustehtävistä ja rentoutushetkistä. Olet sydämellisesti tervetullut lämminhenkiseen ryhmään oppimaan, rentoutumaan ja kasvamaan yinjooga ohjaajaksi!

Koulutusajankohdat

SYKSY 2022 Opetus torstaisin ja perjantaisin klo 9-16.

25.-26.8
22.-23.9
20.-21.10
17.-18.11
8.-9.12
5.-6.1.

Koulutus alkaa oman harjoituksen parissa, noin kaksi kuukautta ennen kurssin alkua. Kurssin opettaja lähettää ohjeet oman harjoituksen toteuttamiseen. Kurssi on lähiopetusta, mutta Zoomin kautta voi olla tarvittaessa, jos estyt tulemasta paikan päälle esimerkiksi sairastumisen takia.

KEVÄÄN 2023 koulutus käynnistyy tammikuussa. Päivitämme koulutuksen ajankohdan loppukesästä.

Koulutus sisältää

Yinjooga asanat, variaatiot ja apuvälineiden käyttö

Äänimaljojen käyttö yinjooga asanoissa
Kosketuksen merkitys ja avustaminen
Yinjoogan periaatteet
Jooga filosofiana
Anatomiaa yinjoogan näkökulmasta
Yinjoogan pohjalla vaikuttava kiinalainen lääketiede ja meridiaanioppi
Hengityksen merkitys
Oma harjoitus ja ohjaajaksi kasvaminen
Chakrojen viisautta
Tuntien rakentaminen
Meditaatioharjoituksia
Jooga Nidra
Rahan & markkinoinnin energiaa
Paljon käytännön harjoituksia
Lopputyöt & valmistuminen

Koulutuksesta saat valmiuden ohjata

Monipuolisia yinjooga -­tunteja
­Sondful Yin® -­tunteja
Soundful Yin® yksilö-­ ja parihoitoja

Koulutuksen opettajat

* Nea Buckelew -­ pääkouluttaja

Joogaopettaja, Meditaatio- ja rentoutusohjaaja, Äänimaljahoitaja

* Terhi Elo -­ anatomia

Fysioterapeutti, Äänimaljahoitaja & -­kouluttaja, Enkelihoitaja & -­kouluttaja

* Johanna Rinne -­kiinalainen lääketiede & meridiaanit

Shiatsu-­ ja akupainallusterapeutti, Akupunktuurikko, Luontaishoitaja, Koulutettu hieroja,

Jäsenkorjaaja

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 1440€ (sis. alv. 24%).

Ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään lasku varausmaksusta 175€, jonka maksamalla varaat kurssipaikkasi. Varausmaksua ei palauteta, jos osallistuja peruu osallistumisensa. Varausmaksu on mahdollista siirtää tarvittaessa seuraavaan koulutusryhmään. Seuraava osa tulee maksettavaksi kuukausi ennen koulutuksen alkua, jonka jälkeen koulutus maksetaan kuukausi kerrallaan (240€). Varausmaksu vähennetään viimeisen lähiopetuksen kurssi maksusta.

Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä, jotta saat henkilökohtaista opetusta. Koulutus järjestetään oppilaille, jotka ovat käyneet Tiibetiläisen äänimaljahoidon ja sointukylpyohjaajan koulutuksen. Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa osallistuaksesi koulutukseen, kunhan sinulta löytyy motivaatiota ja kiinnostusta syventyä yinjoogaan ja ennen kaikkea itseesi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: sielunkota@gmail.com.

Jos pohdit vielä onko koulutus sinulle, voit lähettää lisäkysymykset samaan sähköpostiin. Olet myös lämpimästi tervetullut joogatunneilleni!

Yinjooga tuo meidät takaisin oman kehon, oman hengityksen ja oman sydämen äärelle.

Yinjooga on kehon, mielen ja sielun kohtaamista. Kaikki sinussa saa olla.

Namaste

Voit lukea Neasta lisää: www.sielunkota.com.Palautteita koulutuksesta

”Kiitoksia paljon koulutuksesta. Yksi elämäni parhaimmista kokemuksista, jonka matkan aikana opin paljon asioista ja aiheista joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Tämä oli ensimmäinen joogaohjaaja kurssini ja ylitti odotukseni. Nostaa rimaa jos käyn joskus jonkun muun järjestämällä kurssilla. ”

“Kiitos Nea! Olet ihana ja rakkautta säteilevä. Ihania tunteja ja selkeää hyvää opetusta.”

”Nea on ihana ja lempeä. Superope ja idolini. Terhi on myös ihana ja superammattilainen anatomiassa. Johanna tapa opettaa resonoi myös minua. Tykkäsin.”

”Hienoa, että oli nähty vaivaa materiaalien printtaamiseen ja kokoamiseen sekä materiaalin laajuuteen. Upeaa työtä kaikilta opettajilta.”

“Koulutus oli monipuolinen, yksilöhoitoa, ryhmän ohjaamista sekä teoriaa. Koin käytännön harjoittelun ja teorian tasapainoittaneen toisiaan sopivasti.”

”Todella hyvä, että käytännön tekemistä oli niin paljon.”

“Kiitos, upea koulutus, josta jäi paljon käteen ja myös sytytti kipinän oppia lisää.”

”Rakas Nea! Olet luonut niin ihanan & aidon koulutuksen, vailla mitään pätemistä ja silti sinusta kumpuaa ääretön viisaus. Kiitos opeista ja jakamisesta, sydämellisyydestäsi. Olet maailman lempein ja kanssasi on helppo hengittää.”

”Koulutus tuntui matkalta, oli ihana nähdä kurssilaisia usean kerran. Jokaisen tapaamisen aihe oli niin mielenkiintoinen, että olisi voinut kuunnella vielä lisääkin.”

”Soundful Yin on ihana konsepti. Todella antoisa ja monipuolinen matka, kiitos kaikesta. Niin paljon kaikkea monesta suunnasta – kaikkea ei vielä sisäistänyt – mutta mielessä muhii ja kaikki löytyy materiaaleista, hyvä tietää.”

“Koulutuksesta jäi erityisesti mieleen henki. Nea on ihana ohjaaja, ryhmä oli mahtava ja paikka on lumoava.”

”Sain suunnan vahvistusta, mihin kohti kulkea. Koulutuspäivät olivat itselle myös miniretriittejä, joissa palauduin stressaavassa elämäntilanteessa. Erityisesti sain uutta sisältöä elämään.”

”Rauhalliset opettajat, jotka ohjauksellaan näyttivät suunnan mihinpäin katsoa, mutta eivät kertoneet mitä siellä pitäisi näkyä. Kiitos, ihan kaikesta!”

”Jokakertaisia Nean harjoituksia odotin kovasti!”