Reiki ryhmähoito ja sointukylpy
Keskiviikko 20.3.2024 klo 18-20


Lämpimästi tervetuloa Enkelikartanoon vastaanottamaan Reikin lempeitä energioita ja pysähtymään hetkeksi tiibetiläisten äänimaljojen äärelle. Illan aikana osallistujat saavat vastaanottaa ryhmäreikihoidon ja hiljentyä kuuntelemaan tiibetiläisten äänimaljojen syvärentouttavia sointuja.��

Reikihoidossa (Usui Shiki Ryoho Reiki) välittyvä reikienergia on kaikkiallista elämänenergiaa ja se vaikuttaa muun muassa avaamalla kehon energiakanavia antamalla hoidettavalle lisää energiaa, kehon omaa energiaverkkoa samalla tasapainottaen.
Reikin vastaanottaminen on hyvin syvärentouttavaa ja hoidon aikana hoidettava saa energiaa juuri niin paljon kuin tarvitsee ja juuri sinne, minne sitä tarvitsee.

Ole toki yhteydessä, jos sinulla ilmenee mitä tahansa kysyttävää iltaan liittyen.

Lämpimästi tervetuloa✨Lämmöllä, Johanna

*****

Aika: Keskiviikkona 20.3.2024 klo 18-20.

Paikka: Enkelikartano, Lustbackantie 88, Kirkkonummi

Hinta: 35 euroa (sis. alv. 24 %). Maksu MobilePayllä, käteisellä paikan päällä tai laskulla.

Ilmoittautumiset viestillä puh. 041-5351523 tai sähköpostilla soundswithlovebyjohanna@gmail.com.

Illan ohjaa Johanna Sulkumäki, joka on viime vuosien aikana lähtenyt kulkemaan uutta polkua hyvinvoinnin parissa. Johanna on käynyt mm. Tiibetiläisen äänimaljahoidon perus- ja jatkokoulutuksen ja sointukylpykoulutuksen. Johanna on tutustunut reikin ihaniin energioihin ensimmäistä kertaa reilu kolme vuotta sitten ja on valmistunut Reiki-opettajaksi joulukuussa 2022.

Johanna opettaa Enkelikartanossa Reiki 1, 2 ja 3 koulutuksia.