Jooga-Nidra & Sointukylpy

* tiistai 4.10.2022
* torstai 10.11.2022
klo 18-19.30
Hinta 28 €/ilta

Enkelipuoti on avoinna illan päätteeksi.Jooga-nidra tarkoittaa tietoisuuden tilaa, joka sijoittuu valveilla olon ja unen rajamaille.

Harjoituksessa vahvistamme yhteyttä kehon, mielen ja sydämen välillä erilaisten rentoutus-, hengitys ja mielikuvaharjoitusten avulla. Tämä rentoutustunti alkaa hengitykseen yhdistymisellä ja lempeillä venytyksillä, jonka jälkeen pääset lepäämään mukavaan selinmakuu asentoon viltin alle.
Harjoituksen aikana keho pääsee rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan, samalla kuin tietoisuus pysyy valppaana kuunnellen meditatiivista ohjausta hetkestä toiseen.

Jooga-nidran vaikutuksia ovat mm: aivoaaltojen hidastuminen, hermoston rauhoittuminen, lihaskipujen lievittyminen, unenlaadun parantuminen, negatiivisten ajatusmallien irtipäästö ja syvän rauhan kokeminen.

Jooga-nidran jälkeen saat jatkaa oloasi viltin alla vastaanottaen äänimaljojen ja tuulikellojen lempeän soinnin ja vaipua yhä syvempään rentoutumisen tilaan. Tunnin lopuksi nautimme kupin teetä ja voit halutessasi tutustua Enkelikartanon puotiin.

Tämä syvärentoutus tunti sopii sinulle kun kaipaat pysähtymistä ja yhteyttä itseesi.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta. Pue päälle mukavan lämpimät vaatteet ja villasukat.

Olet lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautuminen: sielunkota@gmail.com