Kvanttihypnoosin syventävä päivä
Ma 19.8.2024 klo 9-18

Kvanttihypnoosin peruskurssi tulossa mahdollisesti tämän vuoden lopulla.
Lisätietoa tulee lähiaikoina!


Syventävään päivään voi osallistua, kun on käynyt kvanttihypnoosin perusteet ja tämän jälkeen tehnyt harjoitusistuntoja sen verran, että pystyy jakamaan kokemuksiaan ja huomioitaan muiden kurssilaisten kanssa.
Ainoa todellinen tapa oppia pitämään näitä istuntoja luontevasti on niiden tekeminen.
Noin kaksikymmentä harjoitusistuntoa antaa melko hyvän kattauksen istuntojen luonteesta ja kehittää hoitajana, mutta koska monilla on pohjaa muistakin hoitomodaliteeteista, niin sukeltaminen kvanttihypnoosin maailmaan voi tapahtua nopeastikin.
Tälllöin ei tarvita kahtakymmentä hoitoa pohjalle, vaan oma tunne/intuitio kertoo onko kokemusta karttunut jo sen verran,
että tuntee hyötyvänsä syventävästä päivästä.
Tämä on tärkein mittari, ja siksi syventävään päivään voi jatkossa osallistua, vaikka ei olisikaan tehnyt kahtakymmentä harjoitusistuntoa.

Päivän aikana jokainen kurssilainen pääsee jakamaan muille 2-3 harjoitusistuntoa, jotka on kokenut merkittäväksi, haasteelliseksi, opettavaiseksi, oudoksi tai muuten mieleenpainuvaksi.
Kurssilaiset oppivat toistensa kokemuksista, kun pääsevät keskustelun ja kysymysten kautta tekemään tärkeitä oivalluksia.
Lisäksi syventävä päivä sisältää kurssimateriaalin, josta saa lisää eväitä istuntoihin liittyen - mm. käydään läpi ryhmäistunnon vetäminen.
Palautteiden mukaan syventävä päivä on koettu tärkeäksi ja avartavaksi, mikä on tuonut nostetta omaan tekemiseen ja vahvistanut luottamusta sisäiseen viisauteen.

Päivän hinta on 111 € sisältäen kahvin ja teen.
Omat eväät mukaan!
Ilmoittautumiset ja kyselyt: maiju.saariniemi@me.com
Lisätietoa Maijusta ja kvanttihypnoosista: www.saariniemi.com

Lämpimästi tervetuloa!