Kvanttijooga
Esoteeri retriitti
Tiistai 30.5.2023 klo 18.00-21.00

Enkelikartanon asiakkaille Suomen ensimmäinen
kvanttijoogatilaisuus yhteistyöhintaan 65 €/hlö

Vapauttava kvanttijooga kutsuu totuuteen


On aika astua kohti uutta aikakautta. On aika palata kotiin, siihen syvään ja totuudelliseen kokemukseen siitä Kuka Sinä todella olet. Pystyäkseen vapautumaan haitallisista juurisyistä ja niistä johtuvista oireista, tulee ihmisen vapautua eri kerrostumista ja koodeista, jotka usein vääristävät minuuttamme.

Tapahtuma alkaa noin tunnin kestävällä valmennus osuudella, jossa Teresa ja Sanna avaavat tulevan hoidon teemoja, sekä asioita, joita sinun on hyvä tietää kirjoittaaksesi seuraavan jakson omaan tietoisuuden tarinaasi. Saat välineitä siihen, miten voit auttaa omaa elämänpolkuasi ja henkistä etenemistäsi. Millä seikoilla tukit matkaasi ja miten saat tarvittavaa tilaa itseesi solutasolle asti. Kokonaisuudessa huomioidaan solumuistin (epigenetiikka), ravinnon, joogan kuin myös esoteeriterapian merkitys alkavan siirtymän osa-alueina. Ei siis riitä, että hoidetaan vain yhtä osaa sinussa. Seuravaan askeleeseen tarvitaan sekä kehollinen, että henkinen ymmärrys.

Valmennuksen jälkeen pääsemme aloittamaan itse hoidon. Sannan ohjaama, hyvin vapauttava ja kehoa monin tavoin avaava jooga lempeästi ravistelee kehomieltäsi. Se vapauttaa vanhoista kahleista ja taakoista, sekä valmistelee maaperää vastaanottamaan uuden, upean kvantitetun rakkaudenenergian jonka Teresa esoteeriterapian avulla sinuun laskeuttaa. Jokainen voi nimetä 1-2 aihetta, joita haluaa omassa esoteeriterapiassa käsiteltävän. Ne voivat olla mitä vain sinulle juuri silloin tärkeitä aiheita; oma polku, johdatukseen, elämäntilanteeseen, parisuhteeseen, terveyteen, oireeseen yms. liittyviä asioita. Tämän retriitin esoteeriterapia on lyhyt, mutta tehokas.

Joogan jälkeen saat lipua lempeyden tilaan, pötköttämään lämpöisen viltin alle omalle joogamatollesi. Teresa kanavoi tarvittavan hoitotiimisi paikalle ja sinut kvantitetaan, eli täytetään korkeimmalla ja puhtaimmalla kirkkaudella, valolla ja rakkaudella.


Lisätiedot:

www.sannaluther.com

info@sannaluther.com

Ilmoittautuminen ja maksaminen suoraan Holvin kautta:


Lämpimästi tervetuloa!


Esoteeriretriitin ohjaajina toimivat Sanna Luther (sivun yläkuvassa) sekä

Teresa Sepponen (viereinen kuva).


”Karma ja kerrostumat pitävät sinut kiinni menneisyydessä sekä vanhassa maailmassa. Vapautumalla niistä, voit viimein elää ilman oireita ja niitä aiheuttavia juurisyitä. Onnellisena ja tasapainossa."- Teresa -Teresan ja Sannan ihana Esoteeri retriitti tulossa Villa Sagaan Kirkkonummella

29.9.-1.10.2023.

Lue lisää: