Intuitio voimavarana

Keskiviikko 10.5.2023 klo 10-16


Kehitä intuitiotasi ja lisää luottamustasi henkimaailman kanssa työskentelyyn.

Tässä lämminhenkisessä workshopissa keskitytään oman voiman kehittämiseen ja kehittämisen keinoihin. Harjoitamme intuitiota ja energian lukua eri harjoittein. Vahvistamme ja harjoittelemme ja myös henkimaailman yhteyttä ja mediaalista työskentelyä. Workshopissa Tiina seuraa kurssilaisten työskentelyä aistien energioita ja seuraa ohjaten tehtävänannon toteutumista. Workshopin päätteeksi hän kanavoi jokaiselle henkilökohtaisen palautteen työskentelystä. Saat tiedon omista vahvuuksistasi ja kehityskohteistasi, sekä henkilökohtaiset harjoitusvinkit. Workshop sopii kaikille.

Pidämme päivän aikana lounastauon, joten otathan mukaan omat eväät. Kahvin ja teen saat paikan päältä.

Kurssipäivän hinta on 125 €

Ilmoittautumiset info@tiinalindfors.com

Kouluttajana toimii Tiina Lindfors, lue lisää hänestä hänen sivuiltaan www.tiinalindfors.com.


Tiina Lindfors on meedio, joka haluaa pitää jalat tukevasti maassa. Kouluttautumisen hän on aloittanut vuonna 1996. Hän on suorittanut useita kursseja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tällä hetkellä hän jatkaa meediotyön ohella opintojaan ulkomaisten meedioiden opissa. Lue lisää Tiinasta täältä: www.tiinalindfors.com


Kurssipäivän päätteeksi Tiina tekee vielä yksityisiä meedioistuntoja halukkaille. Varaa istunto Tiinalta etukäteen. Istunnon hinta on 50 €/30 min.

Lämpimästi tervetuloa!