Henkinen kasvu ja Hyvinvointipäivä
Sunnuntai 28.5.2023 klo 10 - n. 15.30


Oletko valmis astumaan askeleen eteenpäin niin henkisellä polullasi kuin hyödyntämään opittuja asioita arjessakin?

Jarruttaako jokin vielä sinua vai annatko henkisen polkusi ja intuitiosi viedä sinua syvemmin asioiden äärelle pintaraapaisun sijaan?

Tervetuloa päivään oivaltamaan ja vapautumaan asioista, jotka eivät enää sinua palvele tässä hetkessä. Päivään liittyen teemme erilaisia harjoituksia, jotka mahdollistavat eri asioista irti päästämistä. Luomme tilaa positiivisille asioille.

Eri asioiden tarkastelua, mistä asioista olet vuoden aikana jo vapautunut ja mitkä asiat sinua pidättelevät loppuvuodelle.

Mitä olet jo tehnyt? Mitä on vielä tehtävänä? Mikä on oikeasti totta ja mikä ei? Mieli voi helposti luoda asioista todellisia, mitkä eivät kuitenkaan ole totta. Tämä mielen työ estää meitä päästämästä irti, uskomasta hyvään ja näkemään muita vaihtoehtoja. Erilaisten harjoitusten avulla tarkastelemme, mitkä asiat meitä pidättelevät tässä hetkessä tai menneissä elämissä, päästämme kaikesta irti ja vapautamme itseämme ottamaan rohkeasti askeleen eteenpäin henkisellä polullamme ja arjessa.

Päivämme sisältää erilaisia meditaatio-matkoja, joissa tarkastelemme tilaamme, vapautamme ja päästämme irti asioista, jotka estävät meitä ottamasta askelta eteenpäin.

Tuomme vapautumisen myös kehomme kautta tietoisuuteemme, mitkä osat kehossamme vaativat huomiotamme ja mitä sinun kehosi haluaa sinun tekevän? Anna kehosi puhua ja tuoda esille niitä kehonosia, joihin haluat nyt huomiosi kiinnittää. Jooga-harjoitus soveltuu kaikille, teemme tunnin jokaisen omaa kehoa kuunnellen ja sitä harjoittaen.

Kruunaamme päivämme syvärentoutuksella, äänimalja- ja healing-hoidolla. Syvärentoutukseen meidät johdattavat äänimaljojen harmoniset äänet, yhdistettynä ottamamme askeleemme henkisellä polulla ja arjessamme ja healing-hoito.

Valinta on sinun, lähdetkö kanssamme matkalle?

Päivän ohjaavat Tanja Tissari (Meedio, selvännäkijä, henkisentien auttaja ja parantaja), lue lisää Tanjasta https://www.ajatonhetki.fi/
ja Katja Toivonen (joogaohjaaja, enkeli- ja äänimaljahoitaja) lue lisää Katjasta https://hoitolakukkuvilla.com/

Päivän ohjelma


❤ 10.00 saapuminen Enkelikartanoon, tutustuminen, kahvi, tee ja pientä purtavaa

❤ 10.45 Läsnäolon meditaatio, voimassa istuminen, keskustelu

❤ 11.30 Lempeä jooga, oman kehon tuntemuksia seuraten ja kehoa hoitaen

❤ 12.30 lounas (omat lounaat mukana)

❤ 13.30 Oman polun meditaatio

❤ 14.00 Ääni- ja meditaatiomatka, sisältäen Healing-hoidon äänimaljojen parissa

❤ 14.45 kahvi, tee

❤ päivän keskustelu ja yhteenveto

❤ Tanja kanavoi viestejä ryhmälle päivän aikana

Enkelikartanon puoti on avoinna päivän aikana.

Hinta 120 eur/hlö

Hinta sisältää pientä purtavaa ja ohjelman.

Hinta ei sisällä lounasta, omat eväät mukaan.

Lue lisää päivästä:
https://hoitolakukkuvilla.com/henkinen-hyvinvointipaiva-enkelikartano/

Lämpimästi tervetuloa!
Terveisin, Katja & Tanja