Tiibetiläinen äänimaljahoito

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan, reikihoitoon, enkelihoitoon, jne. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Äänimaljahoidossa asiakas on hoidon aikana sekä päin- että selinmakuulla ja kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella aurassa. Raskaana olevilla käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa hieronta-asentoa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue sekä chakrat. Äänimaljahoito kestää 60 min ja maksaa 60 €.

Parihoidossa hoidan kahta asiakasta yhtäaikaa. Molemmat makaavat omilla hoitopöydillä tai lattialla joogamatolla ja soitan maljoja molempien kehojen päällä sekä aurassa. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa. Parihoito kestää 75 min ja maksaa kahdelta hengeltä yhteensä 80 €.