Enkeli-illat

Enkeli-illat jatkuvat koronaviruksen ajan henkisinä kokoontumisina jokaisen omassa kodissa.

ENKELIPIIRI

Enkelit ovat aina vierellämme ja voivat auttaa ja lohduttaa
meitä. He voivat tuoda levollisuutta, rauhaa, toivoa ja uskoa tulevaan, kun
vain pyydämme heidän apuaan.

Joukko enkelihoitajia eri puolilla Suomea kokoontuu joka
keskiviikko klo 18 rukoilemaan apua henkimaailmalta tähän poikkeukselliseen
tilanteeseen. Pyydämme enkeleiltä apua päättäjille, hoito- ja
pelastushenkilökunnalle sekä meille ihan jokaiselle. Pyydämme apua, että
ymmärrämme ja oivallamme tilanteen takana olevat opetukset ihmiskunnalle.Voit liittyä joukkoomme pyytämään apua enkeleiltä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampi on valo, jonka muodostamme. Jokainen rukous
ja pyyntö kuullaan henkimaailmassa. Jokainen saa apua, kun vain muistaa pyytää.


Voit lähettää myös omia rukouspyyntöjä ryhmäämme. Terhi toimii aluksi pyyntöjen välittäjänä koko ryhmälle. Myöhemmin keskitämme pyynnöt

sinua lähinnä olevalle enkelihoitajalle. Tulemme myös perustamaan fyysisesti kokoontuvia enkelipiirejä, kun tilanne rauhoittuu.


Jokaisen pyyntö ja rukous on enkeleille yhtä tärkeä. Muista, että et ole koskaan yksin. Sinua autetaan, jos vain otat avun vastaan.

Pyydän sinua hiljentymään joka keskiviikko klo 18. Sytytä kynttilä kuvastamaan meissä asuvaa sielua. Kynttilän tuli ja valo on sielumme
valo, joka loistaa pimeänäkin hetkenä. Henkimaailma näkee kaiken sen valon, joka Äiti Maasta kohoaa.


Rauhoitu kynttilän äärelle pyytämään apua enkeleiltä niihin asioihin, mihin toivot apua. Voit jutella enkeleille ääneen tai mielessäsi.

Jatka hiljentymistä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä. Jos haluat, että me enkelihoitajat rukoilemme jonkin asian, itsesi tai läheisesi puolesta, niin
lähetä siitä tieto Terhille: terhi.elo@organicspirit.fi tai tekstiviestillä 040-7334085. Tarvitsemme henkilön etunimen ja olinpaikan.


Hiljentymisen lopuksi kiitä enkeleitä, että he ovat tukenamme.

Pidetään huoli toinen toisistamme. Jaetaan yhdessä valoa, toivoa ja rakkautta.Enkeli-illat Enkelikartanolla jatkuvat, kun se taas on mahdollista!

* Torstai 16.1.2020 Uuden vuoden manifestoinnin meditaatio (TÄYNNÄ)

* Keskiviikko 26.2.2020 Oma Enkeli-ilta: saat tietoa omasta suojelusenkelistäsi ja opit keinoja kuinka voit olla häneen yhteydessä. Ilta sisältää Oma Enkeli-meditaation.

* Keskiviikko 25.3.2020 Sydänchakran hoito ja meditaatioilta. Tule avaamaan sydänchakraasi ja vahvistamaan rakkautta sinussa.

* Keskiviikko 8.4.2020 Arkkienkeleiden ryhmähoitoilta. Saat vastaanottaa ryhmähoidon ja kuulla lisää Arkkienkeleistä.


Enkeli-illat pitää Terhi Elo.

Enkeli-illat kutsuvat koolle kaikki enkeleistä kiinnostuneet. Illoissa tapaat muita enkeli-ihmisiä ja virittäydymme yhdessä hienovärähteisten enkelten energiaan.

Illan ohjelmassa on ohjattu enkelimeditaatio ja sointukylpy. Saat vastaanottaa hoitavaa ja eheyttävää enkelienergiaa ryhmähoidossa viltin alla maaten. Terhi kanavoi hoidossa siihen hetkeen tulevat viestit ryhmälle. Illan lopuksi keskustelemme hoidossa esiin nousseista teemoista. Enkeli-iltojen tarkoituksena on rauhoittua oman itsensä äärelle ja vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja henkisiin auttajiin.
Jokainen ilta on teemaltaan erilainen ja yksilöllinen, koska illan aiheet tulevat osittain kanavoituna tähän hetkeen.

Enkeli-illat alkavat klo 18.00 yhteisellä teehetkellä pienen purtavankera ja päättyvät noin klo 20.00. Enkelipuoti palvelee klo 17.30 alkaen sekä illan jälkeen.

Ota mukaan villasukat sekä levollinen mieli. Ilmoittaudu Terhille joko meilitse tai teksiviestillä: terhi.elo@organicspirit.fi, puh. 040-7334085.

Olet lämpimästi tervetullut kokemaan enkeleiden läsnäolon! Enkeli-illan hinta on 25 € sisältäen teetarjoilun.

Tule sellaisena kuin olet vahvistumaan, rauhoittumaan ja tuntemaan enkeleiden läsnäolon!