Keho ja mieli uuteen aikaan
4.10.2023 klo 18.30-20.30

Taaujuksien muuttuminen, siirtyminen uuteen aikaan, vaatii soluiltamme kykyä olla muutoksessa mukana. Iltakurssi esittelee tätä aihetta tarkemmin: mitä tarkoittaa konkreettisesti muutos uuteen aikaan kehomme näkökulmasta, miten voin mahdollistaa kehoni ja mieleni menestymisen tässä muutoksessa, mitä ovat epigeneettiset kerrostumat, miten uusi taajuus onnistuu ottamaan minut mukaan muutokseen kohti kultaista aikaa jne.

Tiivistetyn valmennuksen ja keskustelun jälkeen teen lopuksi ryhmälle yhteisen esoteeriterapian, mikä auttaa vapautumaan kerrostumista.


EPIGENEETTISET KERROSTUMAT TAKANA

Ihmisen tulee vapautua eri kerrostumista ja koodeista, jotka usein vääristävät minuuttamme. Näitä kerroksia kutsutaan epigeneettisiksi kerrostumiksi ja niitä kertyy runsain määrin nykymaailmassa jo pelkästään elämällä tavallista arkea. Lisäksi prosessoitu ruoka, ympäristömyrkyt sekä säteily, sotkevat luontaista taajuuttamme. Epigeneettinen lasti vie tilaa pois muutokselta kohti sydäntietoisuutta ja uutta aikaa.

Epigeneettiset kerrostumat eivät ole kertyneet soluihimme ainoastaan tämän biologisen elämämme aikana vaan myös sielujemme aikaisempien kokemusten myötä. Kerrostumat ikään kuin koodaavat solun uudelleen itselleen haitallisella tavalla. Kerrostumien ja pinttyneiden koodien viedessä tilaa soluissamme, jurraamme paikoillamme, kasvatamme sairauksia, sabotoimme itseämme ja solutason värähtelymme laskee. Tällaiseen kehoon ei mahdu laskeutumaan taajuuksien muutos, Pyhän Hengen energia, korkeampi valo.

Kun solun päästää irti kerrostumista ja virheellisistä koodeista, se vapautuu sille kuulumattomasta painolastista, uskomuksista ja sielun kokemuksista ja on valmis totuuteen ja ykseyden tilaan.UUDELLE TAAJUUDELLE SIIRTYMINEN MENESTYMISEN EDELLYTYKSENÄ

Elämän edellytyksenä on oman itseen löytäminen uudestaan ja tämä löytöretki vaatii epigeneettisistä kerrostumista (myös valheellisesta identiteetistä) vapautumista ja pinttyneiden koodien purkamista. Vapautunut tila täyttyy kirkkaimmalla valolla, kvanteilla eli rakkaudella. Mielitietoisuuden sijaan alamme toimimaan sydämen puheesta eli sydäntietoisuudestalähtöisin. Itseen ymmärtäminen tarkoittaa sydäntietoisuuden avautumista ja näin päästään kohti ykseyden tilaa, maapallon uuden värähtelyn tasolle.

Se värähtelevätkö solumme tällä samalla tasolla vaikuttaa meihin radikaalisti.


Kuvassa illan ohjaaja Teresa Sepponen


Ilmoittautuminen ja tiedustelut: info@esoteeri.fi

Listätietoa: www.esoteeri.fi

Illan hinta on 35 €

Maksu ilmoittautumisen jälkeen:

MobilePay 0442848315 tai

Tili op Teresa Sepponen

FI68 555409 20023453


Lämpimästi tervetuloa!