Yinjooga ohjaajakoulutus 2022


Yinjooga on lempeä, passiivinen ja meditatiivinen harjoitus. Pitkäkestoiset asennot pääsevät vaikuttamaan syvälle niveliin, nivelsiteisiin, sidekudoksiin ja luustoon saakka. Yinjoogassa ei haeta aktiivisia venytyksiä, eikä mennä kehon äärirajoille. Yinjooga harjoitus etenee rauhallisesti antaen mahdollisuuden päästää irti suorittamisesta ja kiireestä ja palata olemisen tilaan. Yinjooga vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, aktivoi parasympaattista hermostoa sekä rauhoittaa mieltä ja ohjaa kohti omaa sisäisen rauhan tilaa. Harjoituksessa kiinnitetään huomiota luonnolliseen, tasaiseen hengitykseen ja annetaan asioiden tapahtua omalla painollaan. Nykypäivän vallitsevassa, suorittavassa Yang- tyyppisessä elämänrytmissä on tärkeää muistaa tasapaino ja harjoittaa lempeää läsnäoloa, olemista, antautumista ja irti päästämistä. Tarkoitus on löytää tasapaino näiden kahden vastavoiman välillä ja voida hyvin omassa arjessa.


Lähiopetus on 5 kertaa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-16.00.


18.-19.1.2022

15.-16.2.2022

15.-16.3.2022

12.-13.4.2022

10.-11.5.2022


Koulutuksen sisältö

Yinjooga asanat, variaatiot ja apuvälineiden käyttö

Kosketus ja avustaminen

Anatomiaa yinjoogan kulmasta

Yinjoogan pohjalla vaikuttava kiinalainen lääketiede ja meridiaanioppi

Oma harjoitus ja ohjaajaksi kasvaminen

Meditaatio & hengitysharjoituksia

Chakrat

Tuntien suunnittelu

Oman työn markkinointi

Paljon käytännön harjoituksia

Lopputyö omaa ryhmää ohjaten

Koulutuksesta saat valmiudet ohjata:

-­Kokonaisvaltaisia yinjooga tunteja


Koulutuksen opettajat


Nea Buckelew -­ pääkouluttaja

Yoga Yinful -ohjaaja, Heartful Yoga joogaopettaja, Meditaatio- & rentoutusohjaaja, Enkelihoitaja, Äänimaljahoitaja

Terhi Elo -­ anatomia

Fysioterapeutti, Äänimaljahoitaja & -­kouluttaja, Enkelihoitaja & -­kouluttaja

Johanna Rinne -­kiinalainen lääketiede & meridiaanit

Shiatsu-­ ja akupainallusterapeutti, Akupunktuurikko, Luontaishoitaja, Koulutettu hieroja, Jäsenkorjaaja

Koulutuksen hinta


Koulutuksen hinta 1180€ (sis. alv. 24%).

Hinta sisältää kattavat koulutusmateriaalit, diplomin ja kahvi- ja teen tarjoilun lähiopetuspäivien aikana.

Ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään lasku varausmaksusta (100€), jonka maksamalla varaat kurssipaikkasi. Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta, jos osallistuja peruu osallistumisensa. Varausmaksu vähennetään viimeisen lähiopetuksen kurssi maksusta, muutoin koulutus maksetaan lähiopetus kerrallaan (236€).

Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä, jotta saat henkilökohtaista opetusta. Koulutus toteutuu kun ryhmässä on minimissään 6 osallistujaa.

Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa osallistuaksesi koulutukseen, kunhan sinulta löytyy motivaatiota ja kiinnostusta syventyä yinjoogaan ja ennen kaikkea itseesi. Koulutuksemme arvoja ovat lempeys, intuitiivisuus ja kunnioittava asenne muita kohtaan.

Koulutus alkaa oman harjoituksen parissa, noin kuukautta ennen kurssin alkua. Kurssin opettaja lähettää ohjeet oman harjoituksen toteuttamiseen. Jos estyt joku kerta tulemasta paikan päälle, Zoom etäyhteys on mahdollinen.


Ilmoittautuminen koulutukseen


Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen:

namastebynea@gmail.com.

Jos sinulla herää kysymyksiä koulutuksen suhteen, niin laita viestiä Nealle. Tule mukaan lämminhenkiseen ryhmään oppimaan itsestäsi ja yinjoogan taiasta ja jakamaan sitä muille.

Yinjooga tuo meidät takaisin oman kehon, oman hengityksen ja oman sydämen äärelle.

Yinjooga on kehon, mielen ja sielun kohtaamista. Kaikki sinussa saa olla.

Namaste

Palautetta Soundful yin -joogaohjaajakoulutuksesta


”Kiitoksia paljon koulutuksesta. Yksi elämäni parhaimmista kokemuksista, jonka matkan aikana opin paljon asioista ja aiheista joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Tämä oli ensimmäinen joogaohjaaja kurssini ja ylitti odotukseni. Nostaa rimaa jos käyn joskus jonkun muun järjestämällä kurssilla. ”

”Nea on ihana ja lempeä. Superope ja idolini. Terhi on myös ihana ja superammattilainen anatomiassa. Johanna tapa opettaa resonoi myös minua. Tykkäsin.”

”Hienoa, että oli nähty vaivaa materiaalien printtaamiseen ja kokoamiseen sekä materiaalin laajuuteen. Upeaa työtä kaikilta opettajilta.”

”Todella hyvä, että käytännön tekemistä oli niin paljon.” Kiitos, upea koulutus, josta jäi paljon käteen ja myös sytytti kipinän oppia lisää.”

”Koulutus tuntui matkalta, oli ihana nähdä kurssilaisia usean kerran. Jokaisen tapaamisen aihe oli niin mielenkiintoinen, että olisi voinut kuunnella vielä lisääkin.”

”Soundful Yin on ihana konsepti. Todella antoisa ja monipuolinen matka, kiitos kaikesta. Niin paljon kaikkea monesta suunnasta - kaikkea ei vielä sisäistänyt - mutta mielessä muhii ja kaikki löytyy materiaaleista, hyvä tietää.”

”Sain suunnan vahvistusta, mihin kohti kulkea. Koulutuspäivät olivat itselle myös miniretriittejä, joissa palauduin stressaavassa elämäntilanteessa. Erityisesti sain uutta sisältöä elämään.”

”Rauhalliset opettajat, jotka ohjauksellaan näyttivät suunnan mihinpäin katsoa, mutta eivät kertoneet mitä siellä pitäisi näkyä. Kiitos Ihan kaikesta!”

”Jokakertaisia Nean harjoituksia odotin kovasti”

”Rakas Nea! Olet luonut niin ihanan & aidon koulutuksen, vailla mitään pätemistä ja silti sinusta kumpuaa ääretön viisaus. Kiitos opeista ja jakamisesta, sydämellisyydestäsi. Olet maailman lempein ja kanssasi on helppo hengittää.”