Tallimme asukkaat

Bruno

Bruno tuli laumaamme Helmiveneen Alpakoista vartijaksi kahdelle emälle. Ja hienosti on laumaansa vartioinutkin ja lisäksi Bruno on osoittautunut erittäin kiltiksi, innostuneeksi ja rauhalliseksi terapia-alpakaksi.

Brunolla on harvinaiset siniset silmät ja hänessä on hieman Suri-alpakkaa mukanana. Siksi Brunon turkki kiiltelee kauniisti auringossa.

Bruno lähtee aina innokkaana kävelylle tai vaellukselle metsään. Bruno jaksaa myös urheasti seistä paikallaan lasten rapsuteltavana.

Bruno on luonteeltaan hauska, huumorintajuinen ja sisukas.

AoS Bewerly eli Camè

Camè on tullut Suomeen Sveitsistä Ylitalon Alpakoille ja siirtyi sieltä meille yhdessä tyttönsä Chanelin kanssa. Came ja Chanel ovat ensimmäiset alpakkani ja Camèn kanssa kohtaaminen oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Camè on nyt 10-vuotias viisas ja vakaa lauman johtajamme. Camèlle syntyi kolme vuotta sitten poika Carlos. Carlos on muuttanut terapiaeläimeksi toimintaterapeutin avuksi Haminaan.

Camè on luonteeltaan erittäin herkkä ja reagoi ympärillä oleviin ihmisiin myös herkästi. Camè on hyvin kiltti ja odottaa myös toisilta hienovaraista käytöstä. Camèè sopii hyvin herkkien aikuisten ja nuorten kanssa toimimiseen, mutta vilkkaiden lasten kanssa hän saattaa hätääntyä ja menee mielellään tilanteesta pois.


Ylitalon Chanel

Chanel muutti meille Ylitalosta yhdessä äitinsä Camèn kanssa noin vuoden vanhana. Chanel on saanut meillä ollessaan kaksi vasaa, Camillon ja Chamomillan. Camillon muutti yhdessä Carloksen kanssa terapiaeläimeksi Haminaan. Oli ihana, kun pojat muuttivat yhdessä!

Chanelia ei ole pitkien äitiyslomien vuoksi käytetty eläinterapiassa vaan hän on keskittynyt kasvattamaan jälkeläisiään.

Chanel on hyvin itsevarma ja oman arvonsa tietävä viisi vuotias emä ja hän periyttää hyväluonteisia ja tasapainoisia vasoja.

Toivon mukaan saamme Chanelilta vielä tulevinakin vuosia eläinterapiaan soveltuvia pikkualpakoita! Tällä hetkellä Chanel astutettiin viime kesänä, joten odottelemme jälkikasvua syntyväksi ensi kesäkuussa.

Enkelikartanon Chamomilla

Chamomilla on kolmas meillä syntynyt alpakka ja olimme iloisia, kun saimme tytön kahden pojan jälkeen. Chamomilla opettelee tällä hetkellä terapiaeläimeltä vaadittavia taitoja ja on osoittanut olevansa rohkea ja utelias neiti. Chamomilla on nyt ensimmäistä kertaa kantavana ja odottelemmekin innolla ensi kesänä syntyvää vasaa.

Chamomilla on rauhallinen talutettava alpakkavaelluksilla ja nauttii ihmisten seurasta myös eri tapahtumissa.

Sani

Koiramme Sani viihtyy niin alpakoiden kanssa laitumella kuin kurssilaisten apuna ja karvaterapeuttina.

Sani sulattaa Enkelikartanoon saapuvien sydämet olemalla yleensä jo pihalla vastassa vieraita.

Sani on rodultaa Italian vesikoira eli Lagotto.