Spiraalikävely ja sointukylpy
su 12.12.2021
klo 16.00-18.00

klo 14.30-16.00 Enkelikartanon puoti avoinna, tarjolla glögiä ja pipareita

klo 16.00 Spiraalikävely Enkelikartanon pihalla

klo 17.00 Sointukylpy

Spiraalikävely on ikivanha perinne, jota mm. Skotlantilainen Findhorn yhteisö ylläpitää.

Spiraalissa on kaksi kehää, sisään ja ulos. Samaan aikaan kuljetaan molempiin suuntiin. Astuessa spiraaliin jätämme vanhan vuoden taaksemme samalla, kun kuljemme kohti spiraalin keskustaa. Kiitämme vuoden tuomista opetuksista ja haasteista. Keskustassa palaa tuli, ja sinne tultuamme sytytämme kynttilän ja sen jälkeen kuljemme ulospäin vastaanottaen uutta vuotta.

Spiraali voi olla esimerkiksi ”meditaatioväline”. Voit tutkia tiettyä kysymystä tai pulmaa elämässäsi, kun astut spiraaliin. Kun hiljaisuudessa kierrät ympyrää kohti spiraalin keskustaa esiin nousee ajatuksia ja ahaa-elämyksiä. Keskustassa voi pysähtyä ja tehdä tarkentavia kysymyksiä.

Catarina on toteuttanut spiraalikävelyn vuodesta 2010 Tähtitorninvuoren puistossa Helsingissä 21.12. Tästä onkin jo syntynyt perinne, jota Helsinkiläiset odottavat. Joka vuosi spiraalia kävelee noin 90-150 ihmistä. Monelle tämä on hyvin koskettava kokemus: jotkut kohtaavat poismenneen sukulaisen, joku pystyy päästämään surustaan irti ja joku jättää vuoden raskaat kokemuksensa spiraaliin. Samat ihmiset tulevat yhä uudelleen kävelemään. He kokevat saavansa siitä niin paljon. Moni ehkä kaipaa elämäänsä riittejä ja rituaaleja.

Toteutamme spiraalikävelyn nyt ensimmäistä kertaa Enkelikartanon pihalla.

Spiraalikävelyn jälkeen siirrymme Enkelikartanon kurssitilaan hiljentymään sointukylvyn äärelle. Saat levätä joogamatolla viltin alla ja kuunnella kauniita harmonisia ääniä: Tiibetiläisiä äänimaljoja, kristallimaljoja, gongia, merirumpua, kosheja ja sadekepin ääntä.

Sointukylvyn aikana sinulle laskeutuu ja syvenee spiraalikävelyn tuoma kokemus.

Tapahtuman hinta on 35 €.

Ilmoittautuminen:

catarina@freeflowfactory.com, puh: 050-5255662

Saat ilmoittautumisen jälkeen maksuohjeet.

Paikkoja on rajoitetusti.


Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän traditioon!

Terveisin, Terhi ja Catarina