OMAN KASVUN RETRIITTI

4.-6.8.2023 Enkelikartano

Perjantai 18-20.30

Lauantai klo 10-18

Sunnuntai klo 9.30-15.30

Oman kasvun retriitillä voit lähteä kuorimaan niitä kerroksia itsessäsi, jotka estävät sinua vapautumasta autenttiseksi itseksi. Voit katsoa historiaasi ja hämmästellä sen vaikutuksia hedelmällisenä kasvualustana, mutta myös estäjänä ja jarruna, joka voi pitää sinua oman elämäsi sivustakatsojana.

Käytämme retriitissä psykomotorista Pesso Boyden -terapiaa eli PBSP-terapiaa ihmissuhteissa syntyneiden solmujen aukaisemiseen ja uudistumiseen. Näissä PBSP-harjoitteissa pyrimme löytämään syvemmän kehollisen yhteyden ja kokemaan uudenlaista vuorovaikutus- ja kiintymysmallia, joka rakentuu ns. ”uudesta muistosta”, miten asioiden olisi kuulunut olla ja mikä minulle olisi ideaalisesti tässä elämän syleilyssä kuulunut.

Voit varata retriittipäivinä itsellesi varsinaisen ryhmässä tapahtuvan henkilökohtaisen PBSP-terapiaistunnon (rakennelman). Näitä paikkoja on retriitissä neljä ja yksi istunto kestää 45 minuuttia. Henkilökohtainen terapiaistunto avaa mahdollisuuksien kentän, jossa menneisyyden haavojen ja vaillejäämisten ei tarvitse enää vallata mielen ja kehon tilaa. Korjaavan muiston avulla yhteys haavoittaviin kokemuksiin muuttuu ja niihin sitoutunut tunnelataus lievittyy.

Jo rakennelman seuraaminen ja siihen rooleissa osallistuminen on osallistujalle vahva ja terapeuttinen kokemus vaikka omaa henkilökohtaista terapiaistuntoa ei ottaisikaan. Retriitin aikana tutustumme menetelmään myös lempeiden PBSP-kehollisten harjoitteiden ja niin kutsuttujen minirakennelmien kautta (kesto 20 min). Näin ollen jokaisella on mahdollisuus saada omaan henkilökohtaiseen kasvuun vahvistusta.

PBSP-työskentely sysää kohti omaa henkilökohtaista kasvua, se lisää kykyä kohdata vaikeita tunteita ja käsitellä häpeää. Työskentelyn avulla oma “pilotti” eli mielen toimitusjohtaja vahvistuu ja oman sisäisyyden havainnointikyky sekä kyky ylläpitää kaksoistietoisuutta paranee. PBSP-työskentely vahvistaa terveitä rajoja ja lisää tietoisuutta tavalla, jolloin kyky solmia terveitä ja ravitsevia ihmissuhteita, kasvaa.

Tähän oman kasvun matkaan sisältyy myös rentoutushetkiä rauhallisen yinjoogan ja värähtelevien äänimaljojen hetkissä. Käytämme lempeitä ja integroivia kehoääniharjoitteita, sekä muita luovia harjoitteita virittäytymään oman itsesi äärelle. Kehotietoisuutta vahvistavat harjoitteet toimivat myös johdantona varsinaiseen PBSP terapiaistuntoon.

Retriitti on sinulle, joka haluat vielä syvemmin tutustua itseesi, kehollisiin voimavaroihisi ja vapautua elämään todeksi ja vaalimaan sitä, mitä syvimmiltäsi olet.

Kurssin hinta (sisältää mahdollisen materiaalina ja välipalan/kahvin/teen) 280 € (ei alvia)

Majoittuminen: Enkelikartanossa on aamiaismajoitus 2-3 hengen huoneissa hintaan 50 €/yö omilla liinavaatteilla, sis. aamupalan.

Varaa majoitus: terhi.elo@organispirit.fi

Mikäli tulet junalla, niin noudamme kurssilaiset Kirkkonummen juna-asemalta, jonne matkaa Enkelikartanolta on 2,5 km.

Ilmoittautuminen retriitin ohjaajille

* Sari Junno

0400539375 (viestillä)

elamanpisarat@gmail.com

www.elamanpisarat.fi

* Demian Seesjärvi

demianseesjarvi@gmail.com

www.kehoaani.comSari Junno

Olen utelias ja moneen suuntautuva persoonallisuus. Minua kiehtoo elämään ja maailmaan liittyvät kysymykset laajemmin, kuin ne juuri tällä hetkellä näyttäytyvät.

Jokainen hetki on kuitenkin kaunis ja tärkeä ja niistä hetkenpisaroista rakentuu tämä suurempi ajallinen kokonaisuus, jossa historia, tämä hetki ja tulevaisuus näyttäytyvät samanaikaisena väreilevänä ketjuna.

Näen meidät osana Univeraalia hienovaraista ja upeasti rakennettua järjestelmää, jossa jokaisella on erityinen rooli olla olemassa.

Olen opiskellut elämänmatkani varrella paljon, se on osa tätä uteliasta luonnettani. Olen sosionomi ja perhe- ja paripsykoterapeutti, sekä PBSP-terapeutti (sertifiontivaiheessa). Lisäksi olen tutustunut joogan ja meditoinnin maailmaan opiskelemalla kundaliinijoogaopettajaksi ja Soundful Yin® -joogaohjaajaksi, sekä äänimaljahoitajaksi.

Henkisistä kouluista olen käynyt mm chakrahoitajakoulutuksen ja thetahealing -koulutukset.

Toki uskon, että nuo henkiset ikiaikaiset tiedot ja taidot ovat koodattuina meidän jokaisen sieluun, jokainen meistä voi ne herätellä ja ottaa käyttöönsä niin halutessaan.


Esittely Demian:

Olen koulutukseltani laulupedagogi (yamk), Kehoääni-terapeutti, sertifioitu TRE-ohjaaja sekä PBSP-terapeutti (sertifiointivaiheessa).

Olen perehtynyt asiakastyössäni häpeän tunnedynamiikkaan ja sen hermostolliseen ilmenemistapaan ihmisillä, joilla on äänellinen ja ilmaisullinen lukko.

Olen tehnyt vuosien aikana kuntouttavaa äänityöskentelyä niin ammattilaulajien, näyttelijöiden kuin ihmisten kanssa, joille omaan kasvuun ja vapautumiseen johtava työskentely on merkityksellistä.

Tällä hetkellä kehitän traumasensitiivistä laulupedagogiikkaa ja toimin taiteen alalla Taideyliopistossa, Metropolia sekä Centria ammattikorkeakouluissa tuntiopettajana.

Hyödynnän asiakastyössäni autenttista vuorovaikutusta, sukupuoli- ja häpeäsensitiivisyyttä. Olen kehittänyt vaimoni Iris Seesjärven kanssa Häpeästä hiljaiset -työpajatoimintaa laulullisesta häpeästä kärsiville vuodesta 2016 alkaen.

Henkisyys on minulle avoimuutta ja rohkeutta tutustua omaan sisäisyyteen kaikkine puolineen ja kipuineen.

Oman autenttisen äänen etsiminen on minulle elämänmittainen henkinen harjoitus, jonka kautta olen voinut kasvaa siksi mikä syvimmiltäni olen ja luopua siitä, mikä ei minuun kuulu ja mikä on olennaista kohdata, jotta yhteys sielun viisauteen ja sisimpään vahvistuu.


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA RETRIITTIIN!