Lempeä jooga & Rumpurentoutusretriitti


Lauantaina 30.01.2021

klo 11:00-14:00


Tervetuloa viettämään lempeää päivää joogan ja rentoutumisen merkeissä. ♡


Päivä alkaa lempeän virtaavalla hatha joogalla. Lähdemme herättelemään ja avaamaan kehoa lempeän liikkeen ja hengityksen siivittämänä.

Teemme venyttäviä ja vahvistavia liikkeitä omaa kehoa kuunnellen. Jatkamme harjoitusta lattiatasolla passiivisten yin-jooga asanoiden tahdissa. Käännymme sisäänpäin kuuntelemaan ja tunnustelemaan uuden vuoden intentioita. Loppurentoutuksen aikana vien sinut ohjatulle rumpurentoutus matkalle, jonka saat vastaanottaa selinmakuulla.

Rummutuksella voidaan hoitaa erilaisia kiputiloja ja levotonta mieltä. Verenkierto ja aineenvaihdunta pääsee vilkastumaan ja sydämen syke ja mieli rauhoittuu. Rummutus tasapainottaa hormonitoimintaa, kohottaa vastuskykyä ja tasoittaa sydämen lyöntitiheyttä. Rummun rentouttava syke värähtelee koko kehossa, ja voit vaipua unenomaiseen tilaan. Rumpurentoutus voi olla hyvin voimaannuttava ja merkityksellinen kokemus.

Loppurentoutuksen aikan soitetaan myös sadekeppejä ja kosheja. Harjoitus sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita.

Harjoituksen jälkeen nautimme kupin teetä ja voit nostaa ohjaavat kortit vuodelle 2021.


Pue päälle rennot vaatteet ja ota mukaan joogamatto, pyyhe, vesipullo ja villasukat.


Retriitin hinta on 40€.

Miniretriittiin mahtuu mukaan 8 joogia. Sitovat ilmoittautumiset ja maksu Holvin kautta. https://namastebynea.com/kauppa/

Lämpimästi tervetuloa!♡