Matka Minuksi -kirjoituskurssit

Matka Minuksi -kirjoituskurssit Enkelikartanolla

* Johdantokurssi sunnuntaina 1.3.2020 klo 10.00-14.00, hinta 60 €

* Osa 1. Lapsuus sunnuntaina 15.3.2020 klo 10.00-15.00, hinta 70 €

* Osa 2. Nuoruus sunnuntaina 13.9.2020 klo 10.00-15.00, hinta 70 €

* Osa 3. Aikuisuus sunnuntaina 4.10.2020 klo 10.00-15.00, hinta 70 €

* Johdantokurssi sunnuntaina 29.11.2020 klo 10.00-14.00, hinta 60 €

Kirjailija, kirjoituksen opettaja, sanataideohjaaja ja enkelihoitaja.

Laura Paloheimo opettaa Matka Minuksi -kirjoituskursseillaan henkistä hyvinvointia,

itsetuntemusta ja arjen voimavaroja lisäävää intuitiivista kirjoittamista.

Löydä voimavaroja omasta elämäntarinastasi!Tule mukaan kirjoittamaan ja nauttimaan omasta ajasta.


Matka Minuksi –kirjoituskurssi on neljästä kurssista koostuva kokonaisuus. Neljään eri teemaan jaetut kurssipäivät pidetään kukin erikseen,

ja kurssipäivien väliin jää prosessointi ja sulatteluaikaa. Johdanto –kurssi on kurssikokonaisuuden intensiivi jossa, esitellään omasta elämästä kirjoittamisen metodeja sekä kurssilla käytössä olevia harjoituksia. Johdanto –kurssin jälkeen keskitytään teemoittain elämänkaaren eri aikajaksoihin; Lapsuus, Nuoruus, Aikuisuus-tulevaisuus. Voit ilmoittautua jokaiselle kurssille erikseen, tai koko kurssisarjaan kerralla.

Matka minuksi kirjoituskurssi on paljon enemmän kuin omanelämänkerrallisen kirjoittamisen kurssi, se on syväluotaava matka itseen, tunnemuistojen, uskomuksien ja perittyjen uskomuksien äärelle.

Elämänkaaren tapahtumien muisteleminen ja tunnemuistojen kohtaaminen kirjoittaen on lempeä ja puhdistava matka omien voimavarojen lähteelle. Tunnemuistojen kohtaaminen ja niistä kirjoittaminen avaa tientotuuteen. Totuus vapauttaa ja pysäyttää. Tässä hetkessä haitanneet tunteet haalistuvat. Elämänkokemukset muuttuvat osaksi omaa identiteettiä, omaa kasvutarinaa missä niillä on tärkeä rooli. Tärkeintä oman elämäntarinan tuntemisessa on se että kohdattu tunne- ja tunnemuisto lisää ymmärrystä, selittää omia käytösmalleja ja vapauttaa voimavaroja tähän hetkeen.

" Löydä voimavaroja omasta elämäntarinastasi." Lähde mukaan kirjoittamaan lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kursseilla ei tarvitse olla kirjoittamisen harrastaja, riittää että sinua kiinnostaa oman elämänkaaren vaiheisiin tutustuminen ja niistä ammentaminen. Ja muista vielä; kirjoitat itsellesi. Tekstejä ei tarvitse lukea ääneen.


JOHDANTOKURSSI

Johdantokurssi kuljettaa kirjoittajaansa oman elämän vaiheiden tärkeisiin ja herkkiin käännekohtiin ja kohti sitä, kuka hän todella on.

Elämäntarinan ja oman polun vaiheiden tunteminen vapauttaa ja luo etäisyyttä haitallisiin tunnelukkoihin.

Kirjoittamalla löydät polun sisimpääsi ja luot itsellesi voimapaikan itsessäsi.

Kurssiaika: Sunnuntai 1.3.2020 klo 10.00-14.00

Uusi kurssisarja: sunnuntai 29.11.2020 klo 10.00-14.00

Johdantokurssin hinta on 60 €.


KURSSI 1. LAPSUUS

Lapsuuskurssi jatkaa Johdanto-kurssilta tutuiksi tulleilla metodeilla.

”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.”

Lapsi on syntynyt. Kurssilla tutkitaan Johdanto kurssilla tutuksi tulleiden tekniikoiden avulla elämänkaaren aikavaihetta, lapsuus.

Varhaiset muistot. Tuttu ,turvallinen vai vaarallinen.

Sukelletaan nyt hetkestä lapsuuden perheen tunnelmiin, muistoihin ja tunteisiin. Sanoitetaan tunteita, kuvitellaan ja peilataan hetkiä muihin

elämänkaaren tapahtumiin. Hoidetaan ja huomioidaan sisäistä lasta.

Runsaasti kirjoitusharjoituksia. Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä.

Kurssiaika: Sunnuntai 15.3. 2020 klo: 10.00-15.00
Kurssin hinta: 70€ (sisältää ALV 24 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.KURSSI 2. NUORUUS

”Moottori tie on kuuma.” Ensimmäiset ja viimeiset. Lapsuus-varhaisnuoruus. Luovuus. Raha. Valta. Oma tahto. Rajojen veto. Hyvää tekevä viha. Seksuaalisuus. Uuden luominen.

Kohdataan kirjoittaen elämänkaaren tapahtumia ja nuoruuden kokeilujen vaikutuksia tässä hetkessä. Elämänkaaren tapahtumien käännekohtiin palaaminen ja muistojen purkua kirjoitusharjoituksien kautta.

Kurssiaika: Sunnuntai 13.9.2020 klo 10.00-15.00
Kurssin hinta: 70 € (sis. alv 24 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

KURSSI 3. AIKUISUUS & TULEVAISUUS

”Olkoon voima kanssasi.” Voima. Rohkeus. Pelot. Itseluottamus ja sen puute. Elämänkaaren keskiössä. Salaisuudet. Henkilökohtainen voima. Persoona. Ego. Itsetunto. Hylätyksi tulemisen ja ulkopuolisuuden tunteet. Ruuhkavuodet, voimavuodet, uudet roolit, uudet vaiheet. Ihmissuhteet. Yksinäisyys. Onnistumiset, pettymykset,menetykset. Rakkaus. Anteeksianto. Irtipäästäminen.

Kurssiaika: Sunnuntai 4.10.2020 klo 10.00-15.00

Kurssin hinta: 70 € (sis. alv. 24 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.Kurssipaikka: Enkelikartano, Lustbackantie 88, 02400 Kirkkonummi

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut: info@laurapaloheimo.com

Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös kurssiin teemaan valmistavan ennakkotehtävän.