Matka Minuksi -kirjoituskurssit

Matka Minuksi -kirjoituskurssit Enkelikartanolla

* Osa 1. Lapsuus sunnuntaina 13.9.2020 klo 10.00-15.00, hinta 70 €

* Osa 2. Nuoruus sunnuntaina 20.9.2020 klo 10.00-15.00, hinta 70 €

* Osa 3. Aikuisuus sunnuntaina 29.11.2020 klo 10.00-15.00, hinta 70 €


Kursisin opettaja Laura Paloheimo on kirjailija, kirjoituksen opettaja, sanataideohjaaja ja enkelihoitaja.

Laura opettaa Matka Minuksi -kirjoituskursseillaan henkistä hyvinvointia

itsetuntemusta ja arjen

voimavaroja lisäävää intuitiivista kirjoittamista.


Löydä voimavaroja omasta elämäntarinastasi! Tule mukaan kirjoittamaan ja nauttimaan omasta ajasta.


Matka Minuksi –kirjoituskurssi on kolmesta kurssista koostuva kokonaisuus. Kolmeen eri teemaan jaetut kurssipäivät pidetään kukin erikseen,

ja kurssipäivien väliin jää prosessointi ja sulatteluaikaa. Johdanto –kurssi on kurssikokonaisuuden intensiivi jossa, esitellään omasta elämästä kirjoittamisen metodeja sekä kurssilla käytössä olevia harjoituksia. Kurssilla keskitytään teemoittain elämänkaaren eri aikajaksoihin; Lapsuus, Nuoruus, Aikuisuus-tulevaisuus. Voit ilmoittautua jokaiselle kurssille erikseen, tai koko kurssisarjaan kerralla.
Matka minuksi kirjoituskurssi on paljon enemmän kuin omanelämänkerrallisen kirjoittamisen kurssi, se on syväluotaava matka itseen, tunnemuistojen, uskomuksien ja perittyjen uskomuksien äärelle.

Elämänkaaren tapahtumien muisteleminen ja tunnemuistojen kohtaaminen kirjoittaen on lempeä ja puhdistava matka omien voimavarojen lähteelle. Tunnemuistojen kohtaaminen ja niistä kirjoittaminen avaa tientotuuteen. Totuus vapauttaa ja pysäyttää. Tässä hetkessä haitanneet tunteet haalistuvat. Elämänkokemukset muuttuvat osaksi omaa identiteettiä, omaa kasvutarinaa missä niillä on tärkeä rooli. Tärkeintä oman elämäntarinan tuntemisessa on se että kohdattu tunne- ja tunnemuisto lisää ymmärrystä, selittää omia käytösmalleja ja vapauttaa voimavaroja tähän hetkeen.

" Löydä voimavaroja omasta elämäntarinastasi." Lähde mukaan kirjoittamaan lempeässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kursseilla ei tarvitse olla kirjoittamisen harrastaja, riittää että sinua kiinnostaa oman elämänkaaren vaiheisiin tutustuminen ja niistä ammentaminen. Ja muista vielä; kirjoitat itsellesi. Tekstejä ei tarvitse lukea ääneen.


KURSSI 1. LAPSUUS

”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.”

Lapsi on syntynyt. Kurssilla tutkitaan eri tekniikoiden avulla elämänkaaren aikavaihetta, lapsuus.

Varhaiset muistot. Tuttu ,turvallinen vai vaarallinen.

Sukelletaan nyt hetkestä lapsuuden perheen tunnelmiin, muistoihin ja tunteisiin. Sanoitetaan tunteita, kuvitellaan ja peilataan hetkiä muihin

elämänkaaren tapahtumiin. Hoidetaan ja huomioidaan sisäistä lasta.

Runsaasti kirjoitusharjoituksia. Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä.

Kurssiaika: Sunnuntai 13.9. 2020 klo: 10.00-15.00
Kurssin hinta: 70€ (sisältää ALV 24 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.KURSSI 2. NUORUUS

”Moottori tie on kuuma.”

Ensimmäiset ja viimeiset. Lapsuus-varhaisnuoruus. Luovuus. Raha. Valta. Oma tahto. Rajojen veto. Hyvää tekevä viha. Seksuaalisuus. Uuden luominen.

Kohdataan kirjoittaen elämänkaaren tapahtumia ja nuoruuden kokeilujen vaikutuksia tässä hetkessä. Elämänkaaren tapahtumien käännekohtiin palaaminen ja muistojen purkua kirjoitusharjoituksien kautta.

Kurssiaika: Sunnuntai 20.9.2020 klo 10.00-15.00
Kurssin hinta: 70 € (sis. alv 24 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

KURSSI 3. AIKUISUUS & TULEVAISUUS

”Olkoon voima kanssasi.” Voima. Rohkeus. Pelot. Itseluottamus ja sen puute. Elämänkaaren keskiössä. Salaisuudet. Henkilökohtainen voima. Persoona. Ego. Itsetunto. Hylätyksi tulemisen ja ulkopuolisuuden tunteet. Ruuhkavuodet, voimavuodet, uudet roolit, uudet vaiheet. Ihmissuhteet. Yksinäisyys. Onnistumiset, pettymykset,menetykset. Rakkaus. Anteeksianto. Irtipäästäminen.

Kurssiaika: Sunnuntai 29.11.2020 klo 10.00-15.00

Kurssin hinta: 70 € (sis. alv. 24 %) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.Kurssipaikka: Enkelikartano, Lustbackantie 88, 02400 Kirkkonummi

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut: info@laurapaloheimo.com

Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös kurssiin teemaan valmistavan ennakkotehtävän.