Enkeliminiretriittisarja

Tärkein matka on matka sisimpään

PUHDISTUMINEN * EHEYTYMINEN * RAKKAUDEN ILMENTÄMINEN

TAUSTA JA SISÄLTÖ

Kaipaatko omaa aikaa? Aikaa pysähtyä, kuunnella ja rauhoittua sisäisen äänesi äärelle. Entä, pohditko mahdollisesti elämää suurempia asioita ja etsit yhteisöä missä saisit tuulettaa ajatuksiasi?

Retriitissä pääset syventymään omaan sisäiseen maailmaasi. Saat opastusta ja sparrausta siihen miten voit hahmottaa omaa elämääsi uudella, raikkaalla ja rakentavalla tavalla ja luoda oman näköisen elämän itsellesi.

Retriitissä pysähdymme aistimaan ja kuulemaan sielumme ääntä. Saamme kosketuksen meissä olevaan syvään rauhaan. Kun katsoo elämää sielun silmin arki muuttuu kauniiksi ja tarkoituksenmukaiseksi. Kun vahvistut pystyt tarvittaessa vaikuttamaan niihin asioihin elämässäsi jotka mahdollisesti tarvitsevat päivitystä.

Työskentelemme myös taivaallisten auttajien kanssa. Saamme vastaanottaa heidän apua ja opastusta, jotta rakkauden voima virtaisi yhä vahvemmin ja yhtäjaksoisemmin elämässämme.RETRIITIN TOTEUTUS

Retriitti toteutetaan kolmessa erillisessä osassa. Osien aiheena on:

* PUHDISTUMINEN sunnuntaina 17.10 klo 10-14
* EHEYTYMINEN sunnuntaina 31.10 klo 10-14
* RAKKAUDEN ILMENTÄMINEN sunnuntaina 14.11 klo 10-14

Retriitit syntyvät ohjauksessa, yhdessä ryhmän kanssa. Käytössä olevat työskentelytavat ovat

Käytännön harjoituksia, parityöskentelyä, meditaatiota, ryhmäkeskusteluja

Retriitti sopii kaikille henkisyydestä kiinnostuneille ja heille jotka haluavat yhdessä muiden kanssa laajentaa omaa henkistä ymmärrystä. Sarja voi myös toimia syventävänä kurssina enkeli- ja energiahoitajille sekä äänimaljahoitoja tekeville.


HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Voi osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin kolmeen retriitteihin.

Retriitti maksaa 69€/kerta. On myös mahdollista maksaa kaikki retriitit yhdellä kertaa ja tällöin saada alennusta hintaan. Alehinta 177€. Kertahinta on silloin 59€/kerta.

Maksu suoritetaan ennen retriitin tuloa Catarina Degermanille tilille FI81 4055 1820 113110. Viittenä käytetään retriitin nimi (puhdistuminen, eheytyminen tai rakkauden ilmentäminen).


Ilmoittautuminen

terhi.elo@organicspirit.fi, puh: 040-7334085

catarina@freeflowfactory.com, puh: 050-5255662

Lämpimästi tervetuloa rauhoittumaan, eheytymään
ja kuulemaan sisäistä ohjaustasi!