Enkelipiiri zoomissa loppuu ja siirrymme pikku hiljaa pitämään taas enkeli-iltoja
läsnäolokursseina! Päivitän enkeli-iltoja lähiaikoina.

Keskiviikkona 29.4.2020 ei ole enkelipiiriä.

Keskiviikkona 6.5.2020 Catarina Degerman vierailee enkelipiirissä. Catarina on tuonut Lorna Byrnen useita kertoja Suomeen ja vie myös ryhmiä Lornan luokse Irlantiin. Tule kuulemaan Catarinan kertomana uutisia Lornasta.

Keskiviikkona 22.4.2020 klo 18.00 Terhi Elo ohjaa enkelipiirissä meditaation "Kristallivalokehon rakentaminen". Kristallivalokehon tarkoitus on, että se kykenee pitämään yllä enemmän valoa. Tämä valo pitää sisällään maailmankaikkeuden tiedon, viisauden ja rakkauden. Ollessamme yhteydessä omaan kristallivalokehoomme, tulemme myös lähemmäksi sielumme viisautta. Avaamme meditaatiossa sydänchakraamme ja otamme yhteyden sisäiseen viisauteemme. Kuuntelemme sisäistä ääntämme ja ohjeita tässä suuressa muutoksen ajassa.

Kristallivalokehoon yhdistyminen auttaa meitä ylösnousemusprosessissamme. Se keskittää huomiomme siihen, mitä meidän sielumme on tullut tähän elämään tekemään. Olemme meditaatiossa tietoisesti myös yhteydessä kausaalichakraamme ja Arkkienkeli Marieliin ja Metatroniin.

Valmistaudu meditaatioon hiljentymällä noin 15-30 minuuttia aikaisemmin ja sytyttämällä kynttilä kuvastamaan sieluasi. Voit katsella kynttilän liekkiä ja yhdistyä omaan sieluusi.


Keskiviikkona 15.4.2020 klo 18.00 on enkelipiirissä enkelihoitaja Riikka Laakson ohjaama ryhmäenkelihoito. Hoidossa saat enkelten eheyttävää energiaa itsellesi ja lisäksi Riikka ohjaa meitä kaikkia hoitamaan yhdessä Äiti maatamme ja sen asukkaita.

Kaukohoito tehdään enkelipiiri-meditaation yhteydessä. Paikka, jossa vastaanotat kaukohoidon tulisi olla sinulle mieluinen ja rauhallinen, paikka jossa pystytrentoutumaan ilman häiriöitä (muista laittaa puhelin äänettömälle). Voit sytyttää kynttilän ja halutessasi voit käyttää esim laventelin tuoksua vahvistamaan rentoutumista, öljyn tai suitsukkeen muodossa.


Voit kokea hoidon aikana kehollisia tuntemuksia kuten väristyksiä tai liikkeitä,ajatusten, muistojen tai mielikuvien virtaa, tai tunteiden vaihtelua. Voit myös tuntea hoidon hyvin neutraalina olotilana ilman em. kaltaisia reaktioita mutta se ei tarkoita, etteikö hoito tehoaisi. Jokainen kokee hoidon omalla tavallaan ja jokainen hoitokerta voi olla erilainen. Saat hoidosta aina sen mitä siinä hetkessä eniten tarvitset.

Suosittelen, että samalle päivälle ei olisi enää esim. vaativia työtehtäviä, jotta voit rauhassa kuulostella ja sulatella hoidossa nousseita ajatuksia ja kokemuksia. Juo myös vettä heti hoidon jälkeen.

Riikan yhteistiedot: www.riikkalaakso.fiENKELIPIIRIN TARKOITUS

Enkelit ovat aina vierellämme ja voivat auttaa ja lohduttaa meitä. He voivat tuoda levollisuutta, rauhaa, toivoa ja uskoa tulevaan, kun
vain pyydämme heidän apuaan.


Joukko enkelihoitajia eri puolilla Suomea kokoontuu joka keskiviikko klo 18 rukoilemaan apua henkimaailmalta tähän poikkeukselliseen

tilanteeseen. Pyydämme enkeleiltä apua päättäjille, hoito- ja pelastushenkilökunnalle sekä meille ihan jokaiselle. Pyydämme apua, että
ymmärrämme ja oivallamme tilanteen takana olevat opetukset ihmiskunnalle.

Voit liittyä joukkoomme pyytämään apua enkeleiltä. Mitä enemmän meitä on, sitä voimakkaampi on valo, jonka muodostamme. Jokainen rukous ja pyyntö kuullaan henkimaailmassa. Jokainen saa apua, kun vain muistaa pyytää.


Voit lähettää myös omia rukouspyyntöjä ryhmäämme. Lista enkelihoitajista ja piirien kokoajista on Enkelipiiri-valikon alalinkissä "enkelihoitajat".


Tule mukaan ilmaiseen livelähetykseen!

Tule mukaan enkelipiiriin zoomin kautta.

Voit liittyä mukaan seuraamaan enkelipiiriä ja ohjattua enkelimeditaatiota tästä linkistä:


https://us04web.zoom.us/j/807654905?pwd=dytPcDJZdFVsVGlrd2YzNStoTmFadz09


Tarvitset ilmaisen zoom-ohjelman. Voit ladata ohjelman etukäteen joko app storesta, google play –storesta tai osoitteesta zoom.us. Vaihtotehtoisesti klikkaa linkkiä ennen piirin alkua, niin zoom ohjeistaa sinua. Tämä vie aikaa muutaman minuutin, joten olethan ajoissa piirissä mukana!

Pyydämme sinua hiljentymään keskiviikkona vähän ennen klo 18. Sytytä kynttilä kuvastamaan meissä asuvaa sielua. Kynttilän tuli ja valo on sielumme valo, joka loistaa pimeänäkin hetkenä. Henkimaailma näkee kaiken sen valon, joka Äiti Maasta kohoaa.


Rauhoitu kynttilän äärelle pyytämään apua enkeleiltä niihin asioihin, mihin toivot apua. Voit jutella enkeleille ääneen tai mielessäsi.

Jatka hiljentymistä lähetyksen jälkeen niin kauan kuin se tuntuu hyvältä. Jos haluat, että me enkelihoitajat rukoilemme jonkin asian, itsesi tai läheisesi puolesta, niin lähetä siitä tieto jollekin enkelipiirin vetäjistä. Tarvitsemme henkilön etunimen ja olinpaikan.

Hiljentymisen lopuksi kiitä enkeleitä, että he ovat tukenamme.

Pidetään huoli toinen toisistamme. Jaetaan yhdessä valoa, toivoa ja rakkautta.

Tulemme myös perustamaan fyysisesti kokoontuvia enkelipiirejä, kun tilanne rauhoittuu. Jokaisen pyyntö ja rukous on enkeleille yhtä tärkeä. Muista, että et ole koskaan yksin. Sinua autetaan, otathan avun vastaan.

Rakkaudella, Terhi