Chakrahoitajakoulutus

”Chakrat ovat ikkunoita kaikkialliseen ja korkeampaan yhteyteen”

Nyt sinulle on mahdollisuus kouluttautua chakrahoitajaksi. Chakrahoitaja koulutus kestää neljä lähiopetuspäivää ja kurssipäivien välissä teet itsenäistä hoito harjoittelua. Koulutuksen jälkeen voi tehdä chakrahoitoja toisille tai käyttää kaikkea opittua itsesi kehittymiseksi ja hoitamiseen.

Koulutus antaa sinulle henkisen kasvun mahdollisuuden ja löytää herkkyydestäsi vahvuuden. Koulutuksessa tutustutaan chakrojen (8 chakrajärjestelmän) maailmaan laaja-alaisesti ja syvällisesti. Harjoittelemme heilurin käyttöä chakrojen ja auran lukemiseen. Koulutuksessa teemme myös runsaasti erilaisia harjoitteita, joilla vahvistamme omien selväaistien löytämistä ja tunnistamista, kuten selvänäön, selväkuulon ja selvätunnon, joiden avulla voit oppia aistimaan energioita hoitajana. Käytännön harjoittelujen kautta voit löytää oman tavan hoitaa toisia intuitiivisesti.

Koulutus pohjautuu Itä Suomalaisen Kätilö ja henkinen hoitaja Aila Porkan chakrahoitajakoulutuspohjan materiaaliin. Aila on siunannut Sarille luvan jatkaa tätä koulutusta sitä syventäen ja laajentaen.

Koulutuspäivät : 2–3.9, 23–24.9, 14–15.10 sekä 4–5.11.2023

KLO: 10–17 (18)

Hinta: 234/viikonloppu (sisältää välipalan, kahvin/teen ja koulutusmateriaalin ja saat oman heilurin käyttöösi).

Sitovat ilmoittautumiset 11.8.2023 mennessä.

Ilmoittautuminen: elamanpisarat@gmail.com

Koulutuksen ohjaajat:

Ulla Kokkonen Sari Junno

Toimintaterapeutti, kuntohoitaja Pari- ja perhepsykoterapeutti ET ja PBSP terapeutti

Kundaliinijoogaopettaja Kundaliinijoogaopettaja

Intutiivinen energiahoitaja Soundfull Yin jooga opettaja

Harjoitteleva meedio Chakra – ja energiahoitaja