Alpakkavaellukset - koe jotain erilaista ja vaikuttavaa!


Lähde vaeltamaan luonnon kauniisiin maisemiin yhdessä alpakoiden kanssa. Koe luonnon ja eläinten sanaton voima, läsnäolo ja rauhoittava vaikutus.

Lähdemme matkaan tallilta alpakoiden kanssa. Alkuohjeistuksen ja turvallisuusohjeiden jälkeen suuntaamme matkaan kohti

luonnontilaista metsää. Vaellus tapahtuu helppokulkuisia metsäpolkuja pitkin.

Enkelikartanossa asuu kuusi alpakkaa ja talutamme vaelluksella joko omaa alpakkaa tai vuorotellen parin kanssa, riippuen ryhmän koosta.

Vaelluksen aikana opettelemme yhteistyötä ja sanatonta kommunikointia alpakan kanssa. Tunteesi, ajatuksesi ja asenteesi välittyvät riimun kautta taluttamaasi alpakkaan. Opit vaelluksen aikana ajatuksen voimasta ja sanattoman kommunikoinnin merkityksestä. Samat pelisäännöt toimivat niin ihmisten kanssa kuin eläintenkin parissa.

Alpakkavaelluksella saat aistien avulla nauttia hiljaisuudesta, kuunnella luonnon ääniä, nähdä ja ihailla Suomen kasvistoa kauniilla luonnonväreillään, tuntea metsän, sammaleen ja maan raikasta tuoksua.

Teemme vaelluksia ympäri vuoden.

Vaellusreitin varrella on kuvan kaunis Vaipo-lampi.

Vaellukset sopivat esim:

* Virkistys- ja työhyvinpäivän ohjelmaksi

* Eri ryhmille ja yhteisöille virkistyspäiväksi

* Polttari- ja kaveriporukoille

* Mielenterveyskuntoutujille

Vaelluksen kesto on noin 2,5 h ja hinta on 45 €/aikuiset ja 20 €/lapset. Lisäksi on mahdollista nauttia lisämaksusta vaelluksen jälkeen Enkelikartanossa kahvit ja teet leivonnaisineen ja tutustua Enkelipuotiin.


Varaukset: Terhi Elo, puh. 040-733 4085 tai terhi.elo@organicspirit.fi.